Den søde tand

Gammeldags fastelavnsboller

Lækre, luftige og cremede fastelavnsboller!

Gammeldags fastelavnsboller
Gammeldags fastelavnsbolle
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 16. januar 2021

I min bog er de absolutte bedste fastelavnsboller dem, hvor man tilføjer både vaniljecreme og marcipan til en klassisk, blød gærdej.

Den slår alt!

Herunder får du min version af de klassiske, gammeldags fastelavnsboller – nemme, lækre og uimodståelige!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 16 pers.

Ingredienser

Sødmælk 250 ml
Gær 20 gram
Æg 1 stk
Smør 100 gram
Vaniljesukker 1 tsk
Hvedemel 450 gram
Kardemomme, stødt 1.50 tsk
Sukker 50 gram
Vaniljestang 1 stk
Majsstivelse 2 spsk.
Marcipan 150 gram
flormelis + vand, til pynt 1.50 dl
Æg 2 stk
Sødmælk 4 dl
Sukker 60 gram

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler