Det lette

Håndmad/smørrebrød: Spicy Tuna Melt

Tun på påskebordet?

Håndmad/smørrebrød: Spicy Tuna Melt
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 11. april 2022
Denne artikel er sponsoreret

Hvis du leder efter lidt ekstra inspiration til årets højtider på frokostbordet, så har jeg i samarbejde med Grøndals designet en række nye håndmadder.

Mens sild, rejer og fiskefileter altid finder vej til eksempelvis påskebordet, så er tunfisk en spiller, der egner sig særdeles godt til smørrebrød og håndmadder.

Derfor har jeg lavet et twist på den populære sandwich – Tuna Melt.

Denne gang er det en håndmad, hvor man på en skive smørristet rugbrød lige smelter en omgang parmesan og dernæst lægger en håndfuld rucola efterfulgt af en nem tunsalat lavet med chili-marineret tun og jalapenos.

Toppet med et drys af røde chiliflager og parmesan-chips.

En sprød, smagfuld og potent håndmad, som kan arbejde sammen med langt de fleste snapse på bordet!

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Rugbrød, skiver 2 stk
Grøndals tun i chiliolie 1 stk
Cremefraiche (jo, federe, jo bedre!) 4 spsk.
Jalapenos, syltede 1 spsk.
Chiliflager, røde 0.50 tsk
Parmesanost, revet 50 gram
Rucola 1 håndfuld
Smør 40 gram

Fremgangsmåde