Hvis du leder efter lidt ekstra inspiration til årets højtider på frokostbordet, så har jeg i samarbejde med Grøndals designet en række nye håndmadder.
Mens sild, rejer og fiskefileter altid finder vej til eksempelvis påskebordet, så er tunfisk en spiller, der egner sig særdeles godt til smørrebrød og håndmadder.
Derfor har jeg lavet et twist på den populære sandwich – Tuna Melt.
Denne gang er det en håndmad, hvor man på en skive smørristet rugbrød lige smelter en omgang parmesan og dernæst lægger en håndfuld rucola efterfulgt af en nem tunsalat lavet med chili-marineret tun og jalapenos.
Toppet med et drys af røde chiliflager og parmesan-chips.
En sprød, smagfuld og potent håndmad, som kan arbejde sammen med langt de fleste snapse på bordet!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Rugbrød, skiver
2 stk
Grøndals tun i chiliolie
1 stk
Cremefraiche (jo, federe, jo bedre!)
4 spsk.
Jalapenos, syltede
1 spsk.
Chiliflager, røde
0.50 tsk
Parmesanost, revet
50 gram
Rucola
1 håndfuld
Smør
40 gram
Læs også: