Den søde tand

Hjemmelavet varm kakao

Nem, lynhurtig opskrift på den bedste varme kakao!

Hjemmelavet varm kakao
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 25. november 2018

Vi er godt på vej ind i vintermånederne, hvor der skal lidt ekstra forkælelse ind i hverdagen – både for den kommende julehygge, men også for at løfte humøret lidt på de kolde og triste vinterdage.

Varm kakao er en sikker vinder hver gang!

Men hvis man ikke lige tænker, at man orker det store hurlumhej for en lille kop kakao, så har jeg herunder verdens nemmeste (og bedste) opskrift på varm kakao. En klassisk opskrift, som min far altid har lavet i min barndom til varme hveder.

4 ingredienser og ganske simpel!

Og så kan man jo altid lige tilføje ønskede mængder let pisket flødeskum til ekstra kræs.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Tilberedningstid 10 min
Antal 1 pers.

Ingredienser

Mælk 250 gram
Mørk chokolade, 70 % 10 gram
Rørsukker 1 tsk
Kakaopulver, usødet 1 tsk

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler