Den søde tand

Lakrids-panna cotta med havtorngelé

Syrligt, sødt og skarpt i én mundfuld!

Lakrids-panna cotta med havtorngelé
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 5. september 2017

En lækker måde at tøjle den af og til besværlige havtornsmag er ved at sætte den op imod noget cremet og lakrids-agtigt.

Derfor er en lakrids-panna cotta med en havtorngele på toppen et sikkert hit!

Herunder får du en nem og lækker opskrift på det – enjoy!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 240 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Piskefløde 300 ml
Sukker 40 gram
Vaniljesukker 1 tsk
Lakridsrodspulver (eller lakridssirup) 2 tsk
Husblas 5 stk
Havtorn 70 gram
Sukker 80 gram

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler