Mandekogebogen

Lynsyltede rødløg

Nem og hurtig garniture!

Mangler du en god opskrift på syltede rødløg? Så kan du få den bedste og hurtigste!

Syltede rødløg er bare en lækker tilføjelse til mange retter - på pizza, på din hotdog, til dine varme, krydrede retter og selvfølgelig alle de klassiske, gamle danske retter, som kræver et stykke med 'surt'.

Se med herunder, hvordan du laver 'lynsyltede' rødløg!

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan variere krydringen af lagen, så kig med på opskriften 'syltede rødbeder'.

ANNONCE

Syltede rødløg

Sprøde og syrlige!

4 portioner 20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 50 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 2 stk rødløg
  • 2 dl eddike
  • 1½ dl rørsukker
  • 10 stk sorte peberkorn
  • 1 tsk sennepskorn
  • ½ tsk chili, tørret (kan undlades)

Fremgangsmåde

  1. Snit løgene i tynde skiver.
  2. Kog eddiken op med sukker og tilsæt krydderierne. Her kan du freestyle efter behov og eksempelvis tilsætte stjerneanis, laurbærblade eller lignende.
  3. Smid løgene i gryden og lad dem simre i et par minutter. Tag dem herefter af varmen og lad dem trække i 30-60 minutter.
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt