Lynsyltede rødløg
Nem og hurtig garniture!
Mangler du en god opskrift på syltede rødløg? Så kan du få den bedste og hurtigste!
Syltede rødløg er bare en lækker tilføjelse til mange retter - på pizza, på din hotdog, til dine varme, krydrede retter og selvfølgelig alle de klassiske, gamle danske retter, som kræver et stykke med 'surt'.
Se med herunder, hvordan du laver 'lynsyltede' rødløg!
Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan variere krydringen af lagen, så kig med på opskriften 'syltede rødbeder'.
Syltede rødløg: lynversion
Sprøde og syrlige!
4 portioner
1 time, 20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 1 time
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 50 kcal pr. portion
Ventetid: 1 time
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 2 stk rødløg
- 2 dl eddike
- 1½ dl rørsukker
- 10 stk sorte peberkorn
- 1 tsk sennepskorn
- ½ tsk chili, tørret (kan undlades)
Fremgangsmåde
- Snit løgene i tynde skiver.
- Kog eddiken op med sukker og tilsæt krydderierne. Her kan du freestyle efter behov og eksempelvis tilsætte stjerneanis, laurbærblade eller lignende.
- Smid løgene i gryden og lad dem simre i et par minutter. Tag dem herefter af varmen og lad dem trække i 30-60 minutter.