Det lette

Lynsyltede rødløg

Nem og hurtig garniture!

Lynsyltede rødløg
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 23. januar 2019

Mangler du en god opskrift på syltede rødløg? Så kan du få den bedste og hurtigste!

Syltede rødløg er bare en lækker tilføjelse til mange retter – på pizza, på din hotdog, til dine varme, krydrede retter og selvfølgelig alle de klassiske, gamle danske retter, som kræver et stykke med 'surt'.

Se med herunder, hvordan du laver 'lynsyltede' rødløg!

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan variere krydringen af lagen, så kig med på opskriften 'syltede rødbeder'.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Rødløg 2 stk
Eddike 2 dl
Rørsukker 1.50 dl
Sorte peberkorn 10 stk
Sennepskorn 1 tsk
Chili, tørret (kan undlades) 0.50 tsk

Fremgangsmåde