Den søde tand

Marengs-issandwich

Sprødt, blødt og lækkert!

Marengs-issandwich
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 31. oktober 2021

Issandwich er altid et hit året rundt – både sommer og vinter – og denne gang har jeg kastet mig over lidt af en speciel sammensætning.

Nemlig en issandwich med marengs!

Normalt kan desserter med marengs såsom pavlova eller fuglereder ikke fryses ned, da marengsen bliver blød og klistret.

Men når man laver det til en issandwich, så får man en sprød overflade på marengen, en sej og blød konsistens i midten og til sidst en cremet og lækker flødeis.

Du kan lave din egen is til denne is-sandwich – så kan du blot bruge min opskrift på vaniljeis og så tilføje 80-100 g chokolade til opskriften.

Og ellers kan du blot købe en rigtig god chokoladeis og 'snyde' lidt. 

Når man laver marengen på denne måde som i opskriften, så får man den der 'tyggegummi'-konsistens i midten af kagen, som passer utrolig godt sammen med isen.

Følg med i opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 120 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Æggehvider 3 stk
Flormelis 200 gram
Mørk chokolade 80 gram
Chokoladeis, hjemmelavet eller købeversion 400 ml

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler