Den søde tand
Marengs-issandwich
Sprødt, blødt og lækkert!
Issandwich er altid et hit året rundt – både sommer og vinter – og denne gang har jeg kastet mig over lidt af en speciel sammensætning.
Nemlig en issandwich med marengs!
Normalt kan desserter med marengs såsom pavlova eller fuglereder ikke fryses ned, da marengsen bliver blød og klistret.
Men når man laver det til en issandwich, så får man en sprød overflade på marengen, en sej og blød konsistens i midten og til sidst en cremet og lækker flødeis.
Du kan lave din egen is til denne is-sandwich – så kan du blot bruge min opskrift på vaniljeis og så tilføje 80-100 g chokolade til opskriften.
Og ellers kan du blot købe en rigtig god chokoladeis og 'snyde' lidt.
Når man laver marengen på denne måde som i opskriften, så får man den der 'tyggegummi'-konsistens i midten af kagen, som passer utrolig godt sammen med isen.
Følg med i opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Æggehvider
3 stk
Flormelis
200 gram
Mørk chokolade
80 gram
Chokoladeis, hjemmelavet eller købeversion
400 ml
Fremgangsmåde
Læs også: