Bagværk

Mini-foccacia

Nemme, hurtige og velsmagende!

Mini-foccacia
nfd
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 25. januar 2019

Mangler du en opskrift på lækre foccacia, som er til hurtige, nemme og klar til madpakken, den lille sult eller den sene arbejdsdag?

Look no further!

Med afsæt i en kombination af tankegangen fra pizzadej og foccacia har jeg lavet en lille, hurtig opskrift, som giver svampede brød.

Har du en surdej stående? Så smid et par skefulde med i blandingen – det giver god smag og lidt mere hæveevne!

Tip til fyldet kan du se i opskriftsmodulet – her bruger jeg bl.a.  denne opskrift på tomatsauce.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 12 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Hvedemel 200 gram
Groft rugmel 50 gram
Vand 2 dl
Salt 1.50 tsk
Olivenolie 1 spsk.
Gær 15 gram

Fremgangsmåde