Mandekogebogen

Nu kan du få brun sovs-dressing til dine jyske nachos

Den søde juletid har leveret en tidlig julegave!

Hvis du ikke er bekendt med konceptet, jyske nachos, så kan jeg afsløre, at vi snakker sprøde chips og brun sovs - intet mindre.

Jeg er selv oprindeligt fra Vestjylland, hvor kartoffelchips og den brune sovs selvfølgelig er lige så obligatoriske på julebordet som andestegen.

Og nu har Tulip gjort det en tand nemmere at servere forretten til årets reunion med jydedrengene.

Du kan nu i en begrænset periode købe dig en brun sovs-dressing - perfekt til hotdogs, chips, bøfsandwich og bare som en pift op'er til diverse retter.

På størstedelen af de danske Shell-tankstationer kan man nu nyde en velsmagende, sønderjysk grillmedister fra Tulip - en julespecial, hvortil der er udviklet en særlig brun sovs-dressing, der sætter det sidste juleprik over pølsen.


"Vi ville gerne give den klassiske julemedister nyt liv – for det behøver jo ikke kun at være ketchup og sennep, der serveres til gode pølser, selvom det selvfølgelig også smager ganske glimrende. Og hvad er mere julet end medister, sprøde chips og brun sovs i flot makkerskab?", lyder det fra Mette Klitgaard, som er Key Account Manager i Tulip. 

Dressingen fås i et begrænset antal på diverse Shell-butikker landet over!

ANNONCE
Nu kan du få brun sovs-dressing til dine jyske nachos
Nu kan du få brun sovs-dressing til dine jyske nachos

Husk, at du kan følge os på Instagram, hvis du vil have mere madgenialitet i hverdagen! 

Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt