Den søde tand
Påskekage: Islagkage med choko-marcipan
Hjemmelavet islagkage til påske eller andre højtider!
Islagkage smager fantastisk. Både købt og hjemmelavet. Man kan få rigtig mange gode købeversioner af islagkager, men der er nu ikke noget, der slår en hjemmelavet.
Denne islagkage er blevet til i forbindelse med en påskeferie, hvor jeg lige ville lave en fortolkning af marcipan-ægget, som vi elsker at spise til højtiden.
Det blev til en islagkage med chokolade og marcipan og en sprød, sej lagkagebund med hakkede mandler.
Nemt, smagfuldt og utrolig lækkert.
Pyntet med striber af smeltet chokolade og naturligvis de føromtalte marcipan-påskeæg.
Fang opskriften herunder til årets påskekage – spoiler alert: Den kan sagtens laves året rundt!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
60 gram
Æg
2 stk
Sukker
100 gram
Vaniljesukker
1 tsk
Mandler
30 gram
Piskefløde
500 ml
Sødmælk
500 ml
Æggeblomme, pasteuriseret
8 stk
Sukker
120 gram
Vaniljestang
1 stk
Marcipan
120 gram
Mørk chokolade
120 gram
Mørk chokolade
100 gram
Marcipan-æg
6 stk
Bagepulver
1 tsk
Fremgangsmåde
Læs også: