Den søde tand

Påskekage: Islagkage med choko-marcipan

Hjemmelavet islagkage til påske eller andre højtider!

Påskekage: Islagkage med choko-marcipan
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 12. april 2022

Islagkage smager fantastisk. Både købt og hjemmelavet. Man kan få rigtig mange gode købeversioner af islagkager, men der er nu ikke noget, der slår en hjemmelavet.

Denne islagkage er blevet til i forbindelse med en påskeferie, hvor jeg lige ville lave en fortolkning af marcipan-ægget, som vi elsker at spise til højtiden.

Det blev til en islagkage med chokolade og marcipan og en sprød, sej lagkagebund med hakkede mandler.

Nemt, smagfuldt og utrolig lækkert.

Pyntet med striber af smeltet chokolade og naturligvis de føromtalte marcipan-påskeæg. 

Fang opskriften herunder til årets påskekage – spoiler alert: Den kan sagtens laves året rundt!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 240 min
Tilberedningstid 60 min
Antal 8 pers.

Ingredienser

Hvedemel 60 gram
Æg 2 stk
Sukker 100 gram
Vaniljesukker 1 tsk
Mandler 30 gram
Piskefløde 500 ml
Sødmælk 500 ml
Æggeblomme, pasteuriseret 8 stk
Sukker 120 gram
Vaniljestang 1 stk
Marcipan 120 gram
Mørk chokolade 120 gram
Mørk chokolade 100 gram
Marcipan-æg 6 stk
Bagepulver 1 tsk

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler