Den søde tand

Pavlova

En nem sommerklassiker!

Pavlova
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 20. juli 2020

Hvis du leder efter en simpel og lækker sommerdessert, så går du aldrig galt i byen med en pavlova.

I alt sin enkelthed er det en lille bund af marengs, som både er sprød og 'chewey', som efterfølgende toppes med letpisket flødeskum og sæsonens bær og frugter.

Herunder får du en simpel og lækker opskrift på klassikeren – både som én stor kage såvel som små, lækre portionsstørrelser.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 15 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 120 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Æggehvider 80 gram
Sukker 150 gram
Vand 0.50 dl
Fløde 2 dl
Bær og frugter 1 håndfuld
Vaniljesukker 2 tsk

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler