Det lette
Pork Padron Sandwich
Simpel, smagfuld sandwich med T-bone af gris.
En T-Bone bøf er altid en smagfuld oplevelse på kødfronten, men ofte er det målrettet oksekød – har du nogensinde prøvet en T-bone af gris?
Nu er tiden kommet. Jeg har igen leget lidt med Dyrbars skønne krogmodnet T-Bone af gris, som i denne sammenhæng er blevet hovedtangent i en nem og smagfuld sandwich.
En T-Bone af gris er bedst at stege rosa, så den får mere smag og saft og kraft – derefter kan man skære den ud i lækre, saftige skiver som fyld.
Jeg har valgt at grille nogle padrons-pebre og smide i sandwichen sammen med en krydret og cremet dip lavet på sød kartoffel.
Fang opskriften herunder:
Opskriften på dit spread til sandwichen finder du lige her – sweet potato dip.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
T-bone af gris (eller kotelet)
1 stk
Padron-peber
10 stk
Sweet Potato Dip, se opskriften længere oppe
1 dl
Flute, sandwichbrød eller bagel
2 stk
Læs også: