Det lette

Pork Padron Sandwich

Simpel, smagfuld sandwich med T-bone af gris.

Pork Padron Sandwich
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 29. september 2023
Denne artikel er sponsoreret

En T-Bone bøf er altid en smagfuld oplevelse på kødfronten, men ofte er det målrettet oksekød – har du nogensinde prøvet en T-bone af gris?

Nu er tiden kommet. Jeg har igen leget lidt med Dyrbars skønne krogmodnet T-Bone af gris, som i denne sammenhæng er blevet hovedtangent i en nem og smagfuld sandwich.

En T-Bone af gris er bedst at stege rosa, så den får mere  smag og saft og kraft – derefter kan man skære den ud i lækre, saftige skiver som fyld.

Jeg har valgt at grille nogle padrons-pebre og smide i sandwichen sammen med en krydret og cremet dip lavet på sød kartoffel.

Fang opskriften herunder:

Opskriften på dit spread til sandwichen finder du lige her – sweet potato dip.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

T-bone af gris (eller kotelet) 1 stk
Padron-peber 10 stk
Sweet Potato Dip, se opskriften længere oppe 1 dl
Flute, sandwichbrød eller bagel 2 stk

Fremgangsmåde