Det lette

Potato Skin Fries

Ekstra fritter ud af kartoflen!

Potato Skin Fries
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 9. juni 2022

Hvis du elsker Potato skins, hvor man lige bager halve kartofler, skraber kødet ud og bager dem igen med fyld?

så skal du prøve Potato Skin Fries. 

Det er en videreudvikling, eller nærmere simplificering af konceptet, hvor de bliver lidt mere chips-sprøde – og så undgår du desuden madspild og bruger hele kartoflen!

Det er ikke bare friterede skræller, men derimod en teknik, jeg faldt over ved et tilfælde – hvis man lader ca. 1 cm kartoffel blive tilbage på skrællen, har flere af fritterne en tendens til at puffe op ligesom et pitabrød!

Så får man både luftighed og sprødhed i samme ombæring – win win!

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Ventetid 30 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Bagekartofler 3 stk
Fritureolie/solsikkeolie 3 dl

Fremgangsmåde