Den søde tand

Schweinshaxe

Sprød gris med lang tilberedning!

Schweinshaxe
Sprød schweinshaxe
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 13. september 2020

Den tyske klassiker, Schweinshaxe, aka. en mør og sprød svineskank er det perfekte måltid, når man har tømmermænd, kødsult eller bare gerne vil nyde et stykke saftig gris med sprød svær.

Herunder for du opskrift og guide til den perfekte schweinshaxe. Du kan fange en solid, velsmagende grissebasse til formålet hos Rigtigmad.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 360 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Svineskank 1 kilo
Løg 2 stk
Gulerod 2 stk
Tomater 3 stk
Groft Salt 1 spsk.

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler