Den søde tand

Scrambled Pancakes – pandekager lavet som røræg

Vi har testet den nye trend fra SoMe!

Scrambled Pancakes – pandekager lavet som røræg
Pandekage røræg
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 3. juli 2024

Det er ikke ligefrem alle trends på de sociale medier, som man skriver hjem om – men lige nu er der en heftig debat om, hvorvidt TikToks nyeste mad-kreation er galt eller genialt.

Vi snakker den famøse Scrambled Pancakes – i al sin enkelthed er det en pandekage, hvor man i stedet for tålmodigt at vente på at pandekagen skal flippes, i stedet rører rundt i dejen på den varme pande, som man ville gøre med røræg. 

Man får simpelthen pandekage-røræg – nogen kalder det blasfemi, andre kalder det en genial lille variation.

Men det er faktisk måske lidt inspireret af det tysk/østrigske dessertkøkken, hvor man laver noget lignende, der går under navnet Kaiserschmarrn.

Vi har prøvet det – og det fungerer faktisk ret godt. Altså, det bliver lidt mere en 'bowl' end en pandekageoplevelse.

Men hvis man lige topper sine kage-røræg med sirup, flormelis og frisk frugt?

Så har man altså en sjov og lækker sommerdessert, som både børn og voksne vil elske!

Prøv den herunder med vores opskrift:

'

 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 2 min
Tilberedningstid 5 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Hvedemel 2 dl
Sukker 2 spsk.
Kardemomme, stødt 1.50 tsk
Æg 2 stk
Mælk 1.50 dl

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler