Den søde tand
Scrambled Pancakes – pandekager lavet som røræg
Vi har testet den nye trend fra SoMe!
Det er ikke ligefrem alle trends på de sociale medier, som man skriver hjem om – men lige nu er der en heftig debat om, hvorvidt TikToks nyeste mad-kreation er galt eller genialt.
Vi snakker den famøse Scrambled Pancakes – i al sin enkelthed er det en pandekage, hvor man i stedet for tålmodigt at vente på at pandekagen skal flippes, i stedet rører rundt i dejen på den varme pande, som man ville gøre med røræg.
Man får simpelthen pandekage-røræg – nogen kalder det blasfemi, andre kalder det en genial lille variation.
Men det er faktisk måske lidt inspireret af det tysk/østrigske dessertkøkken, hvor man laver noget lignende, der går under navnet Kaiserschmarrn.
Vi har prøvet det – og det fungerer faktisk ret godt. Altså, det bliver lidt mere en 'bowl' end en pandekageoplevelse.
Men hvis man lige topper sine kage-røræg med sirup, flormelis og frisk frugt?
Så har man altså en sjov og lækker sommerdessert, som både børn og voksne vil elske!
Prøv den herunder med vores opskrift:
'
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
2 dl
Sukker
2 spsk.
Kardemomme, stødt
1.50 tsk
Æg
2 stk
Mælk
1.50 dl
Læs også: