Den søde tand
Solbærsorbet
Solmodne sommerbær til solbær-sorbet!
Ismaskinen skal gerne være på overarbejde i sommerperioderne (denne opskrift kan dog også bruges til frosne bær om vinteren!), og i denne omgang har jeg kastet mig over det mørke, aromatiske bær.
Solbær!
De mørkerøde vitaminbomber forvandles til en den flotteste sorbet med et dybt lilla skær og smager helt fantastisk.
Og opskriften er utrolig simpel – herunder får du en opskrift på en læskende, forfriskende og lækker sorbet med nyplukkede solbær!
Opskriften kan også laves uden ismaskine – blot hæld massen i en stor beholder og sæt den i fryseren. Her skal du røre grundigt rundt i isen hvert 20. minut, indtil den har sat sig.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Solbær
400 gram
Glukosesirup
2 dl
Vand
4 dl
Sukker
4 dl
Læs også: