Den søde tand

Solbærsorbet

Solmodne sommerbær til solbær-sorbet!

Solbærsorbet
Solbær sorbet
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 2. august 2020

Ismaskinen skal gerne være på overarbejde i sommerperioderne (denne opskrift kan dog også bruges til frosne bær om vinteren!), og i denne omgang har jeg kastet mig over det mørke, aromatiske bær.

Solbær!

De mørkerøde vitaminbomber forvandles til en den flotteste sorbet med et dybt lilla skær og smager helt fantastisk.

Og opskriften er utrolig simpel – herunder får du en opskrift på en læskende, forfriskende og lækker sorbet med nyplukkede solbær!

Opskriften kan også laves uden ismaskine – blot hæld massen i en stor beholder og sæt den i fryseren. Her skal du røre grundigt rundt i isen hvert 20. minut, indtil den har sat sig. 

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 120 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 1 pers.

Ingredienser

Solbær 400 gram
Glukosesirup 2 dl
Vand 4 dl
Sukker 4 dl

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler