Aftensmad
Spicy tuna sandwich
En nem og hurtig spicy sandwich!
Tunsandwich eller tunsalat har altid været en favorit hos mig – den kan varieres på mange måder, men er ret så nem at lave velsmagende.
Hvad enten man laver en klassisk, hverdagslig tunsalat eller en solid hyggemad i form af Tuna Melt Sandwich.
Denne gang er vi i den lidt mere spicy ende af skalaen, da fisk og chili ofte går utrolig godt i spænd.
Jeg har lavet en nem og hurtig opskrift på spicy tuna sandwich, som kan laves på ingen tid og passer perfekt til en travl hverdag.
Den består egentlig bare af tun med lidt mayo rørt op med hakket jalapenos, tabasco/sriracha og forårsløg.
Nemt enkelt og utroligt lækkert.
Til opskriften har jeg brugt min opskrift på tyrkiske bagels Simit som brød-base.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Tun i olie, dåse
2 stk
Mayonnaise el. cremefraiche 38%
1 dl
Tabasco el. Sriracha
2 tsk
Syltede jalapenos, medium eller hot
2 spsk.
Salt + peber
0.30 tsk
Forårsløg
3 stk
Salat (eks. grønkål, romaine eller feldsalat)
1 håndfuld
Flute, sandwichbrød eller bagel
2 stk
Læs også: