Mandekogebogen

Sprøde quesadillas

Lav den klassiske tapas fra Mexico med få ingredienser!

Sprøde quesadillas er den perfekte tapas. Jeg har lavet den simpleste opskrift på klassikeren, som er fyldt med velsmag og sprødhed!

ANNONCE

Quesadillas

Sprød, spansk tapas!

18 portioner 20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 6 stk fuldkornstortilla
  • 3 stk forårsløg
  • 2 stk rød chili
  • 100 gram cheddar, revet

Fremgangsmåde

  1. Snit forårsløg og chili fint. Varm en tør pande op på lidt over middelvarme.
  2. Læg en tortilla på panden og drys chili, forårsløg og ost over. Krydr med salt og peber. Læg en tortilla på toppen og lad osten smelte og tortillaen få lidt farve. Vend derefter, indtil tortillaen er helt sprød.
  3. Skær den ud i 6 ‘slices’ og server rygende varme! Lav gerne lidt yoghurt-dressing med hvidløg til dyppelse, hvis chilierne er i den stærke ende.
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt