Den søde tand

Syltetøj med kirsebær og mørk rom

En velsmagende måde at udnytte de blodrøde kirsebær!

Syltetøj med kirsebær og mørk rom
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 2. august 2018

Kirsebær er i sig selv en fantastisk spise, men når man laver marmelade på dem, så har det ofte en tendens til at blive lidt ukonkret sød i smagen i sidste ende – det hele smager bare sødt. Derfor tilsætter man gerne lidt Amaretto til jul, så det får en aromatisk mandelsmag til jul og den obligatoriske ris a la mande. Men vi kan i sommerperioden i stedet pifte den op med lidt mørk rom og citronsaft, hvilket fremhæver kirsebærrets aroma og giver den en lækker kant

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 1 pers.

Ingredienser

Kirsebær 200 gram
Vaniljestang 0.50 stk
Citron, økologisk 0.50 stk
Syltesukker 1 dl
Mørk rom 2 spsk.

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler