Den søde tand
Syltetøj med kirsebær og mørk rom
En velsmagende måde at udnytte de blodrøde kirsebær!
Kirsebær er i sig selv en fantastisk spise, men når man laver marmelade på dem, så har det ofte en tendens til at blive lidt ukonkret sød i smagen i sidste ende – det hele smager bare sødt. Derfor tilsætter man gerne lidt Amaretto til jul, så det får en aromatisk mandelsmag til jul og den obligatoriske ris a la mande. Men vi kan i sommerperioden i stedet pifte den op med lidt mørk rom og citronsaft, hvilket fremhæver kirsebærrets aroma og giver den en lækker kant
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kirsebær
200 gram
Vaniljestang
0.50 stk
Citron, økologisk
0.50 stk
Syltesukker
1 dl
Mørk rom
2 spsk.
Læs også: