Tarte flambee eller flammkuchen er en gudespise året rundt. Men især om sommeren på terassen med et glas koldt vin, solskin i ansigtet og vindstille.
Det kan noget helt særligt!
Jeg har i forbindelse med mit samarbejde med Ooni leget med deres Volt 12 – en elektrisk indendørs og udendørs-ovn. Den forlænger pizzasæsonen til hele året rundt og kan snildt tages med ud på terassen.
I forbindelse med testen fik vi kreeret en lille lækker opgradering på tarte flambee – som vi kalder Triple Onion.
Det er med almindelige, tyndskårede løg, purløg og en bagt rødløgskompot.
Smagfuldt, lækkert og simpelt! Fang opskriften herunder – og læs vores anmeldelse af Volt 12 lige her.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
150 gram
Olie (olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, vindruekerneolie, etc.
2 spsk.
Fint salt
0.60 tsk
Vand
60 ml
Løg
1 stk
Rødløg
2 stk
Timian (tørret eller frisk)
1 tsk
Fransk æblecidereddike
2 spsk.
Bacon
80 gram
Purløg
2 spsk.
Mascarpone
1 dl
Muskatnød, revet
0.50 tsk
Læs også: