Det lette

Triple Onion Tarte Flambee

Sommervenlig sprød sag!

Triple Onion Tarte Flambee
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 9. maj 2023

Tarte flambee eller flammkuchen er en gudespise året rundt. Men især om sommeren på terassen med et glas koldt vin, solskin i ansigtet og vindstille.

Det kan noget helt særligt!

Jeg har i forbindelse med mit samarbejde med Ooni leget med deres Volt 12 – en elektrisk indendørs og udendørs-ovn. Den forlænger pizzasæsonen til hele året rundt og kan snildt tages med ud på terassen.

I forbindelse med testen fik vi kreeret en lille lækker opgradering på tarte flambee – som vi kalder Triple Onion.

Det er med almindelige, tyndskårede løg, purløg og en bagt rødløgskompot.

Smagfuldt, lækkert og simpelt! Fang opskriften herunder – og læs vores anmeldelse af Volt 12 lige her

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 2 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Hvedemel 150 gram
Olie (olivenolie, rapsolie, solsikkeolie, vindruekerneolie, etc. 2 spsk.
Fint salt 0.60 tsk
Vand 60 ml
Løg 1 stk
Rødløg 2 stk
Timian (tørret eller frisk) 1 tsk
Fransk æblecidereddike 2 spsk.
Bacon 80 gram
Purløg 2 spsk.
Mascarpone 1 dl
Muskatnød, revet 0.50 tsk

Fremgangsmåde