5 opskrifter du skal afprøve til påskefrokosten
Inspiration til et par nye indspark på påskebordet!
Påsken er landet og med sig er vi danskere glade for at stable det helt store påskebord på benene!
Der skal være mad og snaps - og rigeligt af begge dele.
Hvis du mangler lidt inspiration til, hvad du kan spæde til med på årets påskebord? Så har vi fundet et par lækre opskrifter på både klassikere og kreative indspark til det traditionsrige påskebord.
Følg med herunder:
Cremet æggesalat
Ingen påske uden æg - og det kan fås i et utal af måder. En hjemmelavet æggesalat går man aldrig galt i byen med. Blødkogte æg er med til at creme massen ind og samtidig med en fuldfed cremefraiche og karry? Så bliver rugbrødsmaden glad!
Hønsesalat
Hvis du mangler et alternativ - eller supplement! - til tarteletter, så kan du lave denne lette, friske hønsesalat med sprødstegt bacon og masser af estragon. Og så kan den både laves på høne og kylle!
Kanin-gulerodsboller
Aktiviteter til børnene er en vigtig ting, når man har dem hjemme på ferie i en hel uge - så tag dem med i køkkenet, hvor du selv kan forme en række lækre, søde kanin-boller med påske-inspiration!
Lammekølle i ovn
En evig klassiker. Smagfuld, mad til mange og så passer den sig selv - her får den et sikkert hit til påskebordet, som både kan nydes varmt og til en lækker lamme-sandwich dagen derpå!
Marcipan-islagkage
Is-dessert inspireret af det lækre marcipan-æg! Smagfuldt indspark til påskebordet, som lige sætter prikken over i'et med noget til den søde tand!