Det lette

Cannonball Fries

Små pommes frites-kugler!

Cannonball Fries
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 7. august 2022

Pommes Frites forbindes oftest med aflange stænger af sprød kartoffel – men det kan også sagtens fås i forskellige former og afskygninger.

Jeg elsker at være i kartoffel-laboratoriet – hvilket har resulteret i små genialiteter som eksempelvis Pommes Anna Fries, Blooming Potatoes og Pommes Frites-forårsruller

Denne gang er jeg gået mere den 'cirkulære' vej og kreeret nogle små kugler af sprød kartoffel, som er krydret med indiske nuancer.

De går under navnet Cannonball Fries, da de er nogle lidt spicy, små hapsere, som minder om chips-typen kanonkugler.

Sprødt, cremet og nemt – fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 30 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 20 pers.

Ingredienser

Kartofler 250 gram
Garam Masala 1 tsk
Fint salt + peber 0.60 tsk
Kikærtemel (eller majsstivelse/kartoffelmel) 2 spsk.
Pankorasp 1.50 dl
Fritureolie/solsikkeolie 3 dl

Fremgangsmåde