Det lette
Cannonball Fries
Små pommes frites-kugler!
Pommes Frites forbindes oftest med aflange stænger af sprød kartoffel – men det kan også sagtens fås i forskellige former og afskygninger.
Jeg elsker at være i kartoffel-laboratoriet – hvilket har resulteret i små genialiteter som eksempelvis Pommes Anna Fries, Blooming Potatoes og Pommes Frites-forårsruller.
Denne gang er jeg gået mere den 'cirkulære' vej og kreeret nogle små kugler af sprød kartoffel, som er krydret med indiske nuancer.
De går under navnet Cannonball Fries, da de er nogle lidt spicy, små hapsere, som minder om chips-typen kanonkugler.
Sprødt, cremet og nemt – fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kartofler
250 gram
Garam Masala
1 tsk
Fint salt + peber
0.60 tsk
Kikærtemel (eller majsstivelse/kartoffelmel)
2 spsk.
Pankorasp
1.50 dl
Fritureolie/solsikkeolie
3 dl
Læs også: