Falafel er lidt en ting, som enten smager helt fantastisk, eller bliver en tør omgang i en tarvelig bland-selv-salat på en restaurant.
Men hvis du selv laver dem fra bunden, så får du den perfekte kombination af saftig midte og sprødhed på ydersiden.
Jeg har eksperimenteret mig frem til den perfekte opskrift, som du kan prøve kræfter med herunder.
Og så fik jeg også lige lavet et par afstikkere:
Rødbede-falafler
Græskar-falafler
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kikærter, tørrede
120 gram
Hvidløg
1 fed
Løg
0.50 stk
Persille
1 håndfuld
Salt
0.50 tsk
Koriander, stødt
1 tsk
Friskkværnet peber
1 tsk
Spidskommen, stødt
1 tsk
Hvedemel
1 spsk.
Citronsaft
1 spsk.
Fritureolie
500 ml
Læs også: