Hvis du er typen, der kan lide hjemmelavet kebab, så skal du prøve at lave shish kebab.
Den findes i mange forskellige varianter og menes at stamme fra Mellemøsten – idéen er, at man enten griller firkanter af kød med eller uden grøntsager på et spyd eller griller krydret, hakket oksekød formet på et spyd.
En nem og lækker snack til både sommer og vinter, hvor man kan spise det enten som en forret, tilbehør, snack eller til godt hjemmelavet fladbrød.
Min version af shish kebab er spyd med hakket oksekød med en masse krydderier – perfekt til alt fra pita, durum og fladbrød.
Fang opskriften herunder – til opskriften bruger jeg også en god simpel og hjemmelavet creme fraiche dressing.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Fladbrød (se opskriften i artiklen)
1 stk
Cremefraiche-dressing (se opskrift længere oppe i artiklen)
1 stk
Hakket oksekød
400 gram
Æg
1 stk
Spidskommen, stødt
2 tsk
Koriander, stødt
1 tsk
Røget paprika
2 tsk
Kanel, stødt
0.50 tsk
Fint salt
0.80 tsk
Hvidløg, revet
1 tsk
Læs også: