Det lette
Steakhouse Fries
Kæmpefritter til at skovle sovs med!
Pommes frites findes i alle afskygninger – men en klassiker på steakhouse-restauranter eller generelt til måltider med en stor bøf?
Så skal der Steakfries eller Steakhouse Fries til.
Det er lidt en flyvsk betegnelse, da det også egentlig bare kan betyde pomfritter til din bøf.
Men i min optik er Steakhouse Fries de helt store, tykke bjælker af pommes frites, som er cremede indeni og sprøde udenpå.
Et par rigtige gedigne kartoffelstænger, som lige tager soveskålens indhold på 2-3 dyp.
Og det gode ved tykke pommes frites? Det gør det nemmere at få dem sprøde udenpå og stadigvæk bløde indeni!
Den minder lidt om teknikken til Chunky Fries, bortset fra at man færdiggør dem i ovnen og får et sprødere resultat her.
Den er baseret på min teknik til at få sprøde pommes frites i ovn – fang den herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Bagekartofler, store
2 stk
Vand
1 l
Eddike
70 ml
Olivenolie, til pensling
0.50 dl
Fint salt
1 tsk
Læs også: