Den søde tand

Hjemmelavet islagkage

Den bedste opskrift på hjemmelavet islagkage!

Hjemmelavet islagkage
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 7. november 2019

Findes der noget bedre end hjemmelavet is?

Det skulle lige være en hjemmelavet islagkage, som formår at kombinere mange forskellige smage og teknikker på en gang!

Og jeg har efterhånden leget meget med forskellige former for hjemmelavet is – eksempelvis tyggegummi-is uden E-numre eller Abrikos-is.

Denne gang har jeg kastet mig over en lækker sag:

Cookie-bund, choko-marcipan-vaniljeis, makroner og en hindbær-is på efterårshindbær. Ikke et øje tørt!

Fang opskriften herunder – du skal nok starte i god tid, da den gerne skal laves over 2 dage:

2124297 scaled

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Antal 10 pers.

Ingredienser

Æggeblomme, pasteuriseret 12 stk
Sødmælk 500 ml
Piskefløde 500 ml
Hindbær 200 gram
Mørk chokolade, 70 % 70 gram
Marcipan, revet 100 gram
Mørk muscovado-sukker 100 gram
Æg 1 stk
Smør 70 gram
Hvedemel 150 gram
Bagepulver 0.50 tsk
Salt 0.50 tsk
Sukker 4 dl
Vaniljestang 0.50 stk
Makroner 1 håndfuld

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler