Den søde tand

Hybenrose-sorbet

Parfumeret og læskende sorbet på hybenrose!

Hybenrose-sorbet
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 20. september 2020

Hvis du vil prøve kræfter med en lidt anderledes form for sorbet, så skal du prøve at tilføre hybenrose-blade til din sukkermasse!

Jeg har tidligere eksperimenteret med opskrift på hybenrosesaft – så hvorfor ikke en omgang på isfronten?

Den er parfumeret, læskende og utrolig flot i sin svage lilla farve.

Fang opskriften herunder.

Fang opskriften på hybensorbet her.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 2 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Sukker 2 dl
Glukosesirup 1 dl
Citron, økologisk 0.50 stk
Vand 2 dl
Hybenrose 1 dl

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler