Den søde tand

Rabarbersorbet

Forårsopskrift med rabarber!

Rabarbersorbet
Rabarbersorbet
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 5. maj 2022

Mangler du en nem opskrift med rabarber til forårshøsten? Så går du ikke galt i byen med en opskrift på sorbet lavet på rabarber!

Den skønne rabarber gør sig godt i det søde køkken som syltetøj, crumble eller måske et par vaniljesyltede rabarber – men har du prøvet at lave en hjemmelavet sorbet på den?

Det er helt i gennem fantastisk og smager ekstra meget af rabarber – normalt kan selve syren og dybden i rabarber godt misten smagen en smule, hvis du bruger det til syltetøj og marmelade.

Men her træder den virkelig i karakter og passer perfekt til en solskinsdag med en sorbet i hånden. 

Du skal kun bruge fire ingredienser – så hop du ud i haven og hiv et par stængler rabarber op af jorden og sæt i gang!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 60 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Rabarber 200 gram
Sukker 2 dl
Vand 2 dl
Glukosesirup 1 dl

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler