Den søde tand
Rabarbersorbet
Forårsopskrift med rabarber!
Mangler du en nem opskrift med rabarber til forårshøsten? Så går du ikke galt i byen med en opskrift på sorbet lavet på rabarber!
Den skønne rabarber gør sig godt i det søde køkken som syltetøj, crumble eller måske et par vaniljesyltede rabarber – men har du prøvet at lave en hjemmelavet sorbet på den?
Det er helt i gennem fantastisk og smager ekstra meget af rabarber – normalt kan selve syren og dybden i rabarber godt misten smagen en smule, hvis du bruger det til syltetøj og marmelade.
Men her træder den virkelig i karakter og passer perfekt til en solskinsdag med en sorbet i hånden.
Du skal kun bruge fire ingredienser – så hop du ud i haven og hiv et par stængler rabarber op af jorden og sæt i gang!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Rabarber
200 gram
Sukker
2 dl
Vand
2 dl
Glukosesirup
1 dl
Læs også: