Det lette
Sticky Butternut Squash
Asiatisk bagt græskar og squash!
Bagt græskar er en skøn spise om efteråret, hvor den sødmefulde grøntsag kan bruges til alt fra hokkaidosalat til en fyldt butternut squash.
Jeg har altid elsket at bruge butternut-squashen i køkkenet, da den er nem at tilberede og har en utrolig sødmefuld og cremet konsistens uden at komme over i det søde køkken.
Og den perfekte måde at tilberede og bage en butternut squash – er at gå den asiatiske vej!
Jeg har eksperimenteret med en ny opskrift baseret på min Hasselback Butternut Squash – her bager man græskarret skåret i hasselback-mønster.
Jeg har lige tweaket opskriften ved at lave en hjemmelavet stickysauce, som smøres på og bages med de sidste minutter.
På den måde får man det møre græskar og til sidst glaseret den som en skinke – smagfuldt og nemt.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Græskar (gerne Hokkaido eller butternut)
1 stk
Soyasauce
1 dl
Honning, el. sirup
0.50 dl
Ingefær, revet
1 tsk
Hvidløg, revet
1 tsk
Eddike el. citronsaft
1 spsk.
Stjerneanis
2 stk
Majsstivelse
1 tsk
Vand
0.50 dl
Sriracha (kan undlades)
1.50 tsk
Læs også: