Bagværk
Rabarber-spandauere
Forårspandauere – Spandauer med rabarber!
Når foråret melder sig og sæsonen for selvforsyning for alvor åbner dørene – så er rabarber ofte den, som kommer først i aktion i køkkenhaven.
Og mens jeg altid bruger sæsonens rabarber til både rabarbersaft, rabarber-crumble, rabarbersorbet eller måske vaniljesyltede rabarber – så har jeg i denne omgang lavet en lille ny kageopskrift med rabarber!
Min kærlighed til spandauere kender ingen grænser – og nu har jeg lavet en sjov forårsspandauer, som laves med vaniljecreme, rabarberkompot og wienerdej.
En klassisk spandauer, hvor man lige lægger en klat sødsyrlig rabarberkompot under vaniljecremen og topper den med råsyltede rabarber.
Det giver en lækker friskhed til sprødheden i wienerdejen og den fede vaniljecreme.
En sommerfrisk forårs-spandauer – herunder fanger du opskriften på dem og opskrifter på de ting, du skal bruge til opskriften:
Sådan laver du den perfekte wienerdej til spandauere
Sådan laver du vaniljecreme
Sådan laver du rabarberkompot
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Wienerbrødsdej, se opskriften i artiklen
1 stk
rabarberkompot, se opskriften længere oppe i artiklen
4 spsk.
Vaniljecreme (se opskrift længere oppe i artiklen)
0.50 stk
Rabarber
100 gram
Rørsukker
1 spsk.
Læs også: