Periode
- April 2025
- Marts 2025
- Februar 2025
- Januar 2025
- December 2024
- November 2024
- Oktober 2024
- September 2024
- August 2024
- Juli 2024
- Juni 2024
- Maj 2024
- April 2024
- Marts 2024
- Februar 2024
- Januar 2024
- December 2023
- November 2023
- Oktober 2023
- September 2023
- August 2023
- Juni 2023
- Maj 2023
- April 2023
- Marts 2023
- Februar 2023
- Januar 2023
- December 2022
- November 2022
- Oktober 2022
- August 2022
- Juli 2022
- Maj 2022
- April 2022
- Marts 2022
- Februar 2022
- Januar 2022
- December 2021
- November 2021
- Oktober 2021
- September 2021
- August 2021
- Juli 2021
- Juni 2021
- Maj 2021
- April 2021
- Marts 2021
- Februar 2021
- November 2020
- Oktober 2020
- September 2020
- August 2020
- Juli 2020
- Juni 2020
- Maj 2020
- April 2020
- Marts 2020
- Februar 2020
- Januar 2020
- December 2019
- November 2019
- Oktober 2019
- August 2019
- September 2018
- August 2018
- Juni 2018
- Marts 2018
- Februar 2018
Arkiv
Periode
-
-
Påsken er en religiøs ting - men hvor kom påskeharen ind i billedet?
17. apr 2025 16:00 -
Kan man bruge samme ris til både risengrød og sushi?
17. apr 2025 15:00 -
5 nemme og sunde ideer til pokebowls
17. apr 2025 13:00 -
10 påsketraditioner fra hele verden
17. apr 2025 05:00 -
Et sødt trick gør hjemmelavet fried chicken vanvittigt smagfuldt
16. apr 2025 22:00 -
Verdens is-hovedstad ligger gemt i en lille by i Iowa
16. apr 2025 22:00 -
Hvordan bliver alkoholfri vin egentlig lavet?
16. apr 2025 21:00 -
15 ting du kan smide i din aioli, hvis du vil imponere
16. apr 2025 21:00 -
Er der forskel på madforgiftning og madintoksikation?
16. apr 2025 19:00 -
5 nemme måder at lave is uden ismaskine
16. apr 2025 17:00 -
Den oversete rolle vandets mineraler spiller for din kaffesmagsoplevelse
16. apr 2025 17:00 -
Giv din bourboncocktail et kick med... syltet agurkejuice
16. apr 2025 16:00 -
Tips du bør kende, når du laver mad med hakket oksekød
16. apr 2025 15:00 -
Sådan tør du hurtigt frossent kød op
16. apr 2025 13:00 -
11 gange populære bourbonmærker stjal scenen i dine yndlingsfilm
16. apr 2025 13:00 -
3 sjove ideer til en påskeæggejagt, der også hitter hos de voksne
16. apr 2025 12:00 -
Det overraskende husholdningsmiddel, der kan affedte hele dit køkken
16. apr 2025 12:00 -
Når suppen brænder på tungen: Sådan redder du en alt for stærk gryde
16. apr 2025 11:00 -
Her er, hvad du skal vide, inden du steger kylling i smør
16. apr 2025 10:27 -
Derfor bør du sylte dine asparges
15. apr 2025 20:00 -
Hvorfor du aldrig finder en kebab i Venedig - og hvad det siger om byen
15. apr 2025 19:00 -
Derfor smager hjemmelavet jordbæris bedst med friske bær
15. apr 2025 18:00 -
Her forskellen på fiskesauce og østerssauce
15. apr 2025 17:00 -
13 måder at bruge rucola på
15. apr 2025 16:00 -
Derfor er mørk chokolade dyrere end den lyse
15. apr 2025 14:00 -
Sådan tjekker du, om din fried chicken er færdig
15. apr 2025 13:00 -
Sådan får du den bedste smag ud af ovnbagte rosenkål
15. apr 2025 12:00 -
Anthony Bourdains tømmermænds-kur: Aspirin, cola og chili
15. apr 2025 11:00 -
-
-
Hvad er forskellen på middelhavsmad og mellemøstlig mad?
15. apr 2025 09:00 -
Sådan matcher du dit næste ostebord med bourbon
15. apr 2025 07:00 -
Her er forskellen på thai curry og indisk curry
14. apr 2025 22:00 -
16 ting du kan lave med rester af ris
14. apr 2025 21:00 -
Den absolut bedste type mel til sprød, saftig, stegt kylling
14. apr 2025 20:00 -
Sådan spotter du nemt, om din mad er ramt af frostskader
14. apr 2025 19:00 -
Så længe holder Worcestershire sauce egentlig, når den først er åbnet
14. apr 2025 18:00 -
12 slags loaded fries fra hele verden
14. apr 2025 17:00 -
Sådan kan du parre chokolade cookies med ost
14. apr 2025 16:00 -
Det absolut bedste trick til at smelte skumfiduser på komfuret
14. apr 2025 16:00 -
Derfor skal du aldrig bage med stanniol
14. apr 2025 15:00 -
Paul Rudd ejer en slikbutik i New York
14. apr 2025 14:00 -
20 lækre dips til mozzarella sticks
14. apr 2025 13:00 -
Kan man fryse olivenolie - og bør man?
14. apr 2025 12:00 -
Så længe holder prosciutto i køleskabet
14. apr 2025 12:00 -
-
Sådan får du 30 gram protein til morgenmad - helt uden æg
14. apr 2025 11:10 -
Her er det bedste tidspunkt i døgnet at vande køkkenhaven om sommeren
13. apr 2025 21:00 -
Derfor skal du klippe dine efterårshindbær helt ned hvert år
13. apr 2025 20:00 -
Sådan hypper du kartofler
13. apr 2025 19:00 -
7 af de bedste chilier til madlavning - fra mild varme til seriøst spark
13. apr 2025 17:00 -
7 tricks til at fremskynde komposteringen i haven
13. apr 2025 16:00 -
10 ting du kan forspire i april
13. apr 2025 15:00 -
5 skræmmemidler mod dræbersnegle
13. apr 2025 14:00 -
Sådan vælger du en god ananas bare ved at give den et klem
13. apr 2025 14:00 -
Sådan laver du hot honey derhjemme
13. apr 2025 13:00 -
Den type pasta Anthony Bourdain altid havde i skabet
13. apr 2025 11:00 -
2-2-2-reglen: Sådan planlægger du dine måltider ordentligt
13. apr 2025 10:00 -
Så mange gram matcha skal du bruge til en latte
13. apr 2025 09:00 -
Sådan steger du en bøf i ovnen
13. apr 2025 08:00 -
Her er årsagen til, at kylling nogle gange smager af fisk
13. apr 2025 07:00 -
Hvor længe holder dåsefrugt, når den først er åbnet?
13. apr 2025 06:00 -
Sådan spotter du, om dine jordbær er blevet dårlige - også uden synlig mug
12. apr 2025 21:00 -
18 blomster og krydderier til at pifte din cocktail op
12. apr 2025 20:00 -
De 5 bedste cocktails med mindst alkohol
12. apr 2025 20:00 -
Påskekage
12. apr 2025 19:29 -
Derfor finder du ikke salatblade i en ægte græsk salat
12. apr 2025 19:00 -
Sådan fryser du roastbeef korrekt og tør den op igen uden at ødelægge smagen
12. apr 2025 18:00 -
-
Så længe kan køberasp i virkeligheden holde sig
12. apr 2025 17:00 -
Disse 5 nødder er de bedste at snacke ifølge en ernæringsekspert
12. apr 2025 16:00 -
22 simreretter, du kan kaste dig over med under 10 minutters forberedelse
12. apr 2025 15:00 -
Undgå våd bund i din tærte med dette trick
12. apr 2025 13:00 -
7 af de mest hidsige ingredienser, du kan smide i indkøbskurven
12. apr 2025 11:00 -
Derfor er whisky og stærk mad en dårlig cocktail
12. apr 2025 08:00 -
Sådan genopvarmer du ris i en airfryer
12. apr 2025 07:00 -
13 umami-smagsgivere, du altid bør have mindst en af i køkkenet
12. apr 2025 06:00 -
Rugbrød vs. fuldkornsbrød - hvad er egentlig forskellen?
12. apr 2025 00:00 -
De vildeste og mest absurde retter fra Epic Meal Time
11. apr 2025 21:00 -
Den bedste rødvin til boeuf bourguignon og simreretter med oksekød
11. apr 2025 19:00 -
5 sandwich-ideer med en rotisseri-kylling
11. apr 2025 18:00 -
Drop den varme pande og få bedre æg
11. apr 2025 17:00 -
10 kreative cocktails med Baijiu
11. apr 2025 16:00 -
Test: Eva Trio Grey Line
11. apr 2025 14:45 -
Hvad sker der egentlig, når kød bliver overtilberedt?
11. apr 2025 14:00 -
Lavazza løfter sløret for Tabli - 100 procent kaffe, 100 procent fremtid
11. apr 2025 13:26 -
Fiskefileten troner øverst på påskebordet - lammekøllen falder fra tinderne
11. apr 2025 13:18 -
5 måder at pifte din Old Fashioned op på
11. apr 2025 13:00 -
På dette punkt smager kaffen allerbedst - og hvorfor betyder det noget?
11. apr 2025 13:00 -
Sådan laver du chicken fried steak
11. apr 2025 12:00 -
Sådan fryser, tør du op og genopvarmer brød
11. apr 2025 11:00 -
Den cremede ingrediens, der løfter din æbletærte til næste niveau
11. apr 2025 10:58 -
Så længe holder hjemmelavet smør
11. apr 2025 10:19 -
Sådan laver du en klassisk Bees Knees cocktail med kun 3 ingredienser
10. apr 2025 22:00 -
Det hjemsøgte Illinois-spisested, der engang var Al Capones favoritbar
10. apr 2025 21:00 -
Så længe kan du gemme stegt bacon i køleskabet
10. apr 2025 20:00 -
Det ekstra trick der gør marineret tofu smagfuldt og lækkert
10. apr 2025 19:00 -
Kefir vs. yoghurt: Hvad er egentlig forskellen?
10. apr 2025 19:00 -
5-6-7-reglen er alt du behøver for at stege den perfekte burger
10. apr 2025 19:00 -
5 måder du kan bruge basilikum i cocktails
10. apr 2025 17:00 -
Hvor stammer traditionen med påskeslik egentlig fra?
10. apr 2025 16:00 -
12 måder at give dine ovnbagte gulerødder mere smag
10. apr 2025 16:00 -
Smid ikke dine jordbærtoppe ud - du kan bruge dem til eddike!
10. apr 2025 15:00 -
Klar til påske? 13 begynderfejl du skal undgå med din lammekølle
10. apr 2025 13:00 -
Sådan laver du vietnamesisk kaffe med din Nespresso-maskine
10. apr 2025 12:00 -
Det bedste trick til at opbevare frisk timian
10. apr 2025 11:00 -
12 vanvittige burgere du kan bestille i USA
10. apr 2025 10:00 -
Derfor er Happy Hour er forbudt i Irland
10. apr 2025 09:50 -
Det enkle trick, der gør dine mimosas markant bedre
9. apr 2025 22:00 -
3-ingrediens marinade, der giver perfekt ovnbagt laks
9. apr 2025 21:00 -
5 nemme måder at lave espresso uden en espressomaskine
9. apr 2025 20:00 -
Sådan knuser du peber uden peberkværn
9. apr 2025 19:00 -
12 fejl du måske begår, når du laver kartoffelsuppe
9. apr 2025 18:00 -
Sådan bruger du stilk og kernehus fra peberfrugter til et godt formål
9. apr 2025 17:00 -
Sådan laver du et ægte fransk ostebord
9. apr 2025 16:00 -
-
Det simple trick til at rive kylling i strimler hurtigere
9. apr 2025 14:00 -
Sådan giver du din guacamole et cremet proteinboost
9. apr 2025 14:00 -
-
Så lang tid tager det at optø frossent kød i køleskabet
9. apr 2025 12:00 -
Det sker der, når du tilsætter natron til din hakkede oksekød
9. apr 2025 12:00 -
Derfor kan du sagtens spise umodne mangoer
9. apr 2025 11:00 -
Det vigtigste red flag på en restaurant, du ikke må ignorere
9. apr 2025 10:00 -
-
Italiensk tømmermandskage? En bundt cake er spækket med tre slags sprut
8. apr 2025 21:00 -
Café au lait vs. latte - hvad er egentlig forskellen?
8. apr 2025 21:00 -
Den nemme løsning til at fjerne vildtsmagen af lam
8. apr 2025 20:00 -
5 klassiske fejl folk begår, når de leder efter god mexicansk mad
8. apr 2025 19:00 -
Sådan brygger du den bedste iskaffe
8. apr 2025 18:00 -
-
Er det sikkert at spise genfrossen is?
8. apr 2025 16:00 -
-
-
Instant vs. formalet kaffe: Hvad er egentlig forskellen?
8. apr 2025 14:00 -
14 fejl du skal undgå, når du laver pizza på grillen
8. apr 2025 13:00 -
-
Mikroovn vs. airfryer: Hvad skal du bruge til at genopvarme dine rester?
8. apr 2025 12:00 -
Løbet tør for gær? Brug øl i din pizzadej og red aftensmaden
8. apr 2025 11:00 -
De bedste øltyper til sprøde, smagfulde beer-battered fiskefileter
7. apr 2025 20:00 -
-
Cowboy Pie
7. apr 2025 18:11 -
Teknikken der giver dig de blødeste kager nogensinde
7. apr 2025 15:00 -
Derfor bør hovedingrediensen i din sandwich altid ligge nederst
7. apr 2025 14:00 -
Kan man spise en banan, der er delvist revnet?
7. apr 2025 13:00 -
-
-
Så meget koffein er der i matcha
7. apr 2025 12:00 -
Så længe holder parmesan efter åbning
7. apr 2025 12:00 -
-
Bornholm Food Tours lanceres: En ny smagsoplevelse på Solskinsøen
7. apr 2025 11:44 -
-
Bør du virkelig friturestege bøf?
7. apr 2025 11:10 -
Derfor er bøf og kartofler et ikonisk makkerpar i madens verden
7. apr 2025 11:00 -
Derfor klumper dine krydderier - og hvordan du undgår det
6. apr 2025 22:00 -
Sådan spotter du, når din bulk fermentation er færdig
6. apr 2025 21:00 -
-
Så længe kan havregrød holde sig i køleskabet
6. apr 2025 19:00 -
Hemmeligheden bag den perfekte baba ganoush er temperaturen
6. apr 2025 18:00 -
Forskellen på en amerikansk og en fuld engelsk morgenmad
6. apr 2025 17:00 -
Sådan tøer du frossen ost op, uden at ødelægge smag og konsistens
6. apr 2025 17:00 -
-
De bedste oste at fryse - og hvordan du gør det rigtigt
6. apr 2025 14:00 -
Skal du stege dine pandekager i smør eller olie? Her er hvad du bør vide
6. apr 2025 13:00 -
Giv dine gamle køkkensvampe nyt liv med dette simple trick
6. apr 2025 12:00 -
Et nip salt løfter smagen i din sodavand - og det virker faktisk
6. apr 2025 11:00 -
-
-
4 typer agurker - og hvordan du bedst bruger dem
6. apr 2025 06:00 -
-
Derfor kommer Chicago-style deep dish pizza med tomatsauce på toppen
5. apr 2025 21:00 -
Sådan ser en traditionel morgenmad ud i Mongoliet
5. apr 2025 19:00 -
Den idiotsikre hemmelighed bag cremet og silkeblød cacio e pepe
5. apr 2025 18:00 -
13 fejl du skal undgå, når du laver brun sovs
5. apr 2025 17:00 -
Sådan får du de bedste mozzarella sticks i airfryer
5. apr 2025 15:00 -
Det bedste oksekød til en perfekt blue rare steak, der smelter i munden
5. apr 2025 15:00 -
Sådan finder du hurtigt de bedste opskrifter i en vintage kogebog
5. apr 2025 15:00 -
12 billigere alternativer til Wagyu - uden at gå ned på smag
5. apr 2025 14:00 -
Dessert-snobrød
5. apr 2025 13:33 -
Derfor havde Anthony Bourdain en svaghed for grim mad
5. apr 2025 12:00 -
Den bedste måde at placere vinglas i opvaskemaskinen, så de ikke knækker
5. apr 2025 10:00 -
Fluer i køkkenet? Denne krydderurt holder dem væk
5. apr 2025 10:00 -
Giv din roastbeef et røget løft med et simpelt krydderi
5. apr 2025 08:00 -
Sådan genopvarmer du falafel op, og får dem sprøde igen
5. apr 2025 07:00 -
-
Prøv dette brødkrumme-swap for mere smagfuld paneret kylling
4. apr 2025 21:00 -
12 nemme måder at give tofu masser af smag
4. apr 2025 20:00 -
-
Lav din egen coffee ice cream med kun 3 ingredienser
4. apr 2025 18:00 -
Bourbon-infused dadler: Sådan giver du dine cocktails et sødt twist
4. apr 2025 17:00 -
-
Hvornår det er okay at bruge service med skår
4. apr 2025 15:00 -
Gør det nemmere at koge æg med de her smarte tricks
4. apr 2025 15:00 -
-
Denne oversete frugt kan pifte din gin & tonic op
4. apr 2025 13:00 -
12 geniale måder at bruge for gamle kaffebønner
4. apr 2025 13:00 -
7 dos and donts til opvaskemaskinen
4. apr 2025 12:44 -
Sådan laver du tomat-tatar
4. apr 2025 12:00 -
15 oldschool bøfretter, du skal prøve
4. apr 2025 11:00 -
-
De 5 sundeste frugter
3. apr 2025 21:00 -
8 frugter og grøntsager, der ikke egner sig særlig godt til en smoothie
3. apr 2025 20:00 -
10 grøntsager der smager fantastisk som sprøde, gyldne fritter
3. apr 2025 19:00 -
Den pande du ikke skal bruge, når du steger bacon
3. apr 2025 18:00 -
-
-
Den hurtigste måde at ovnstege hvidløg på, når tiden er knap
3. apr 2025 14:00 -
Sådan modner du en stenhård avocado hurtigere
3. apr 2025 13:24 -
8 måder at bruge harissa på, hvis du vil give maden et krydret spark
3. apr 2025 13:00 -
-
Krydderi og timing: Sådan får du mest smag ud af dine saucer
3. apr 2025 12:00 -
Derfor koster verdens dyreste vindruer tusindvis af kroner per klase
3. apr 2025 11:00 -
-
Derfor smager suppe altid bedre dagen efter
3. apr 2025 09:36 -
Sådan bruger du Gochujang i madlavningen
3. apr 2025 09:20 -
Findes der 100% mørk chokolade - og hvor går grænsen?
2. apr 2025 21:00 -
Sådan opbevarer du salt korrekt - og hvorfor det betyder noget
2. apr 2025 20:00 -
5 lækre måder at opgradere din vodka tonic på
2. apr 2025 19:00 -
-
-
De bedste erstatninger for æblecidereddike i din madlavning
2. apr 2025 17:00 -
Kaffe vs. te: Hvilken koffeinholdig drik er mindst syreholdig?
2. apr 2025 15:00 -
Den simple fejl, der ødelægger dine cookies
2. apr 2025 15:00 -
10 tegn på, at du er i en god indisk restaurant
2. apr 2025 14:00 -
Derfor bør du overveje at tilsætte eddike, når du koger ris
2. apr 2025 13:00 -
-
-
-
-
-
-
Giv din espresso martini dybde og karakter med irsk whiskey
1. apr 2025 21:00 -
Sådan rengør du din paninigrill ordentligt
1. apr 2025 21:00 -
Hvad er cowboy fudge - og hvorfor er det alt for svært at sige nej til?
1. apr 2025 20:00 -
-
-
Alt du bør vide om sort hvidløg
1. apr 2025 18:00 -
-
-
Smid ikke den sidste rest peanut butter ud - lav det her i stedet
1. apr 2025 12:00 -
Sådan skærer du fennikel til salater og stegning
1. apr 2025 11:00 -
13 klassiske fejl du (helt sikkert) begår med pizzafyld
1. apr 2025 10:00 -
14 ikoniske seafood-retter du skal smage i Mexico
1. apr 2025 10:00 -
-
Dette uventede trick får din vask til at skinne
1. apr 2025 07:00 -
Sådan forbereder du tærteskaller i god tid - og hvorfor du bør gøre det
1. apr 2025 06:00