Medarbejder
Rasmus Krarup Jensen
Chefredaktør/Creator
Følg på:
Instagram
"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."
Kontakt: rkj@connery.dk
Artikler skrevet af Rasmus Krarup Jensen
Bladselleri-suppe
Tøm køleskabet-suppe med stor velsmag.
Indisk mad: 10 opskrifter på indisk hverdagsmad
Indiske klassikere og nemme opskrifter.
Sådan tørrer du chili
Tørring af chili til pulver og opbevaring.
Asiatisk mad: 10 opskrifter på asiatisk hverdagsmad
Nemme asiatiske retter til aftensmad.
Mango Lassi
Indisk drik med mango.
Simremad: 10 opskrifter til aftensmad med god tid
Slowcooking, når det er allerbedst.
Kvædesorbet
Fra stenhård kvæde til læskende, syrlig sorbet.
Hawaii-pizza
Den forbudte pizza!
Xiaolongbao - suppe-dumplings
Opskrift på suppe-dumplings fra bunden.
Chicken Calzone
Nem og lækker calzone med kylling og spaghetti.
Sådan dyrker du hindbær
Guide til hjemmedyrket hindbær - både sommerhindbær og efterårshindbær.
Rabarbermarmelade
Grundopskrift på rabarbermarmelade.
Gamja Bokkeum
Det koreanske køkkens svar på brunede kartofler.
Casper Sobczyks kogebog Vintermad hjælper danskerne med at genfinde kærligheden til mad i en travl hverdag
Alt fra madplaner til lærdom omkring råvarernes potentiale.
Melopita
Bagt græsk cheesecake med honning.
Nyt burgerkoncept giver dig et slice af dressing uden svineri
Så kan man lægge sovsen på burgeren ligesom en skive ost!
Gammeldags æblekage
Klassikeren med æblegrød, fløde og makroner!
Arancini
Dybstegte, italienske risotto-kugler!
Kagemand og kagekone
Hjemmebagt kagemand til fødselsdag på vandbakkelse.
Cuvettesteg i ovn og grill
Den perfekte cuvettesteg!