Mandekogebogen

Medarbejder

Rasmus Krarup Jensen

Chefredaktør/Creator


Følg på:
Instagram


"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Artikler skrevet af Rasmus Krarup Jensen

Amerikansk Cheesecake

Den originale klassiker!

Amerikansk Cheesecake

Minestronesuppe

Suppeklassiker!

Minestronesuppe

Sådan laver du perfekte hasselback-kartofler

Opskrift på hasselback-kartofler - et sikkert hit!

Sådan laver du perfekte hasselback-kartofler

Coleslaw

Nem opskrift perfekt til pulled pork!

Coleslaw

Sådan laver du tatar

Klassisk tatar!

Sådan laver du tatar

Guacamole

Klassisk tilbehør!

Guacamole

Sådan laver du din egen sennep

Spicy sennep fra bunden!

Sådan laver du din egen sennep

Scones

Opskrift på hjemmebagte scones.

Scones

Bondebrød

Nemt og lækkert bondebrød!

Bondebrød

Hindbærmarmelade med vanilje

En evig klassiker!

Hindbærmarmelade med vanilje

Overnight oats

Forbered morgenmaden dagen før!

Overnight oats

Sådan tilbereder du tofu

Hvordan tackler man lige tofu?

Sådan tilbereder du tofu

Verdens nemmeste haydari

Verdens nemmeste haydari

Semlor - svenske fastelavnsboller med marcipanfyld, hindbærskum og æblekompot

En opgradering af den svenske klassiker!

Semlor - svenske fastelavnsboller med marcipanfyld, hindbærskum og æblekompot

Her er årets dommere og kokkedeltagere til Sol over Gudhjem 2020

Gastronomisk fight anno 2020!

Her er årets dommere og kokkedeltagere til Sol over Gudhjem 2020

Claus Dalby laver grøn opfølger på sin populære kogebog

Plantemad fra det grønne køkken.

Claus Dalby laver grøn opfølger på sin populære kogebog

Agrain forvandler restprodukt fra whisky- og ølbrygning til genbrugeligt mel

Nye eksperimenter og muligheder i køkkenet!

Agrain forvandler restprodukt fra whisky- og ølbrygning til genbrugeligt mel

Foccacia lavet på maskmel

Bagværk med restprodukter fra øl- og whisky-brygning!

Foccacia lavet på maskmel

Aarstiderne forkæler smagsløgene med ny kombi-kasse

Toppen af poppen hos kunderne!

Aarstiderne forkæler smagsløgene med ny kombi-kasse

Glaseret svinebryst

Når simremad får lidt ekstra kærlighed!

Glaseret svinebryst