Mandekogebogen

Medarbejder

Rasmus Krarup Jensen

Chefredaktør/Creator


Følg på:
Instagram


"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Artikler skrevet af Rasmus Krarup Jensen

Den dyreste, japanske whiskysamling nogensinde er kommet på auktion

Gyldne dråber!

Den dyreste, japanske whiskysamling nogensinde er kommet på auktion

Hjemmelavet abrikos-is

Saftig og læskende!

Hjemmelavet abrikos-is

Dampede bao-boller med friskfanget jomfruhummer, chilimayo, syltede rødløg, agurk og stegte løg

Skaldyrsperfektion!

Dampede bao-boller med friskfanget jomfruhummer, chilimayo, syltede rødløg, agurk	og stegte	løg

Chokolademuffins

Svampede og lækre!

Chokolademuffins

Hjemmelavet jordbærflødeis

Den bedste opskrift på hjemmelavet jordbæris!

Hjemmelavet jordbærflødeis

Grøntsagskogebogen: imponerende leksikon over mulighederne i det grønne køkken

Opgrader dine evner på den grønne front i køkkenet!

Grøntsagskogebogen: imponerende leksikon over mulighederne i det grønne køkken

Brydebrød/kuvertbrød

Luftigt og lækkert!

Brydebrød/kuvertbrød

Bærsæsonen: 3 opskrifter med stikkelsbær

Et overset bær i de danske haver!

Bærsæsonen: 3 opskrifter med stikkelsbær

Limfjordsporteren fylder 30 år og får æresplads på Ølfestivalen

En evig klassiker!

Limfjordsporteren fylder 30 år og får æresplads på Ølfestivalen

Jon Favreau har fået sin egen madserie i forlængelse af Chef-filmen

Mere mad, mere hyggesnak!

Jon Favreau har fået sin egen madserie i forlængelse af Chef-filmen

Hjemmebagte hveder

Den årlige tradition!

Hjemmebagte hveder

Bær-marmorkage

En alternativ klassiker i optakt til bærsæsonen!

Bær-marmorkage

Den danske østerskyst får sin helt egen østersfestival

Med afsæt i Fanøs østersfestival.

Den danske østerskyst får sin helt egen østersfestival

Fuldkornsboller

Nemme og yderst lækre!

Fuldkornsboller

Nørre Vosborg: Vestjysk hotelperle med sans for lokalitet

En gastronomisk oplevelse i Vestjylland.

Nørre Vosborg: Vestjysk hotelperle med sans for lokalitet

Butter Chicken

Spicy og fyldigt!

Butter Chicken

Hjemmebagte naanbrød

Luftigt, lækkert og velsmagende.

Hjemmebagte naanbrød

Sådan laver du dine egne nachos

Lidt ekstra kærlighed til 'chipsene'!

Sådan laver du dine egne nachos

Dansk romfirma To Gents vil ændre folks opfattelse af, hvordan rom kan smage

Nye, innovative tiltag på det danske spiritusmarked.

Dansk romfirma To Gents vil ændre folks opfattelse af, hvordan rom kan smage

Koldskål

Simpelt, lækkert og fyldigt!

Koldskål