Mandekogebogen

Medarbejder

Rasmus Krarup Jensen

Chefredaktør/Creator


Følg på:
Instagram


"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Artikler skrevet af Rasmus Krarup Jensen

Danmarks Østersfestival slår dørene op for østers-ekstravaganza og kokkekonkurrence på Rømø

En videreudvikling af den populære festival på Fanø.

Danmarks Østersfestival slår dørene op for østers-ekstravaganza og kokkekonkurrence på Rømø

Vaniljesyltede blommer

Nem og lækker sommerdessert!

Vaniljesyltede blommer

Hokkaido-pizza

Farverig og velsmagende!

Hokkaido-pizza

Triple Trifli med hasselnød-sesam-knas

Den ultimative sommerdessert!

Triple Trifli med hasselnød-sesam-knas

Engelsk pub tilbyder at betale for din gravsten, hvis du dør under deres 12.000 kalorietunge Burger Challenge

12.000 kalorier!

Engelsk pub tilbyder at betale for din gravsten, hvis du dør under deres 12.000 kalorietunge Burger Challenge

Blommemarmelade

Klassisk sensommer-syltetøj!

Blommemarmelade

Bløde tacos

Lynhurtige og klar til alt slags fyld!

Bløde tacos

Gullash Pie

Twist på en klassiker!

Gullash Pie

Hjemmebagte hvidløgsflutes

Perfekt snack til aftensmaden.

Hjemmebagte hvidløgsflutes

Fejr amerikanernes årlige sennepsdag med hjemmelavet senneps-is

Kan det fungere?

Fejr amerikanernes årlige sennepsdag med hjemmelavet senneps-is

Den dyreste, japanske whiskysamling nogensinde er kommet på auktion

Gyldne dråber!

Den dyreste, japanske whiskysamling nogensinde er kommet på auktion

Hjemmelavet abrikos-is

Saftig og læskende!

Hjemmelavet abrikos-is

Dampede bao-boller med friskfanget jomfruhummer, chilimayo, syltede rødløg, agurk og stegte løg

Skaldyrsperfektion!

Dampede bao-boller med friskfanget jomfruhummer, chilimayo, syltede rødløg, agurk	og stegte	løg

Chokolademuffins

Svampede og lækre!

Chokolademuffins

Hjemmelavet jordbærflødeis

Den bedste opskrift på hjemmelavet jordbæris!

Hjemmelavet jordbærflødeis

Grøntsagskogebogen: imponerende leksikon over mulighederne i det grønne køkken

Opgrader dine evner på den grønne front i køkkenet!

Grøntsagskogebogen: imponerende leksikon over mulighederne i det grønne køkken

Brydebrød/kuvertbrød

Luftigt og lækkert!

Brydebrød/kuvertbrød

Bærsæsonen: 3 opskrifter med stikkelsbær

Et overset bær i de danske haver!

Bærsæsonen: 3 opskrifter med stikkelsbær

Limfjordsporteren fylder 30 år og får æresplads på Ølfestivalen

En evig klassiker!

Limfjordsporteren fylder 30 år og får æresplads på Ølfestivalen

Jon Favreau har fået sin egen madserie i forlængelse af Chef-filmen

Mere mad, mere hyggesnak!

Jon Favreau har fået sin egen madserie i forlængelse af Chef-filmen