Mandekogebogen

Medarbejder

Rasmus Krarup Jensen

Chefredaktør/Creator


Følg på:
Instagram


"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Artikler skrevet af Rasmus Krarup Jensen

Sådan kan du redde en skilt mayonnaise

Det kan ske for selv den bedste!

Sådan kan du redde en skilt mayonnaise

Hjemmelavet mayonnaise

En vigtig grunddressing!

Hjemmelavet mayonnaise

Hjemmelavet pasta

Nem opskrift på den bedste pasta!

Hjemmelavet pasta

Den bedste tunsalat

Nem, lækker og vanedannende!

Den bedste tunsalat

Citronsorbet

Lækker læskende opskrift på citronsorbet!

Citronsorbet

Grillboller

Hjemmebagte, krydrede boller til grillsæsonen!

Grillboller

Pizzadej

Nem opskrift på sprøde bunde!

Pizzadej

Tomatsauce

En klassisk tomatsauce, der kan bruges til mange retter.

Tomatsauce

Hjemmelavet kebab

Til pizza, pita eller bare en hurtig snack!

Hjemmelavet kebab

Stikkelsbærlagkage

Sommerbær og flødeskum!

Stikkelsbærlagkage

Hjemmelavede lagkagebunde

Svampede og luftige!

Hjemmelavede lagkagebunde

Braiseret oksesteg

Forvandl de billige udskæringer til verdensklasse mad!

Braiseret oksesteg

Drake lancerer eksklusiv champagne-kollektion, Mod Sélection

Champagnepapi er kommet på markedet!

Drake lancerer eksklusiv champagne-kollektion, Mod Sélection

Hjemmelavet rødkål

Klassisk og velsmagende!

Hjemmelavet rødkål

Pølsehorn

Den bedste opskrift på pølsehorn!

Pølsehorn

Sådan laver du brun sovs fra bunden

Grundbog til den brune sovs!

Sådan laver du brun sovs fra bunden

Spaghetti carbonara

Den evige klassiker med bacon og æg!

Spaghetti carbonara

Hjemmelavede donuts

Den friturestegte klassiker!

Hjemmelavede donuts

Lyn-wok til hverdagen

Nem, sund og lækker wokblanding!

Lyn-wok til hverdagen

Guide til den perfekte bøf

Hvad enten du ønsker rød eller gennemstegt!

Guide til den perfekte bøf