Mandekogebogen

Medarbejder

Rasmus Krarup Jensen

Chefredaktør/Creator


Følg på:
Instagram


"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Artikler skrevet af Rasmus Krarup Jensen

Garlic Butter Steak Potatoes

One-pan ret med smør, kød og kartofler!

Garlic Butter Steak Potatoes

Pepper Strips

Peber-krydrede pommes frites i hjemmelavet udgave!

Pepper Strips

Italiensk ragu

En ægte italiensk klassiker på slowfood-fronten - Ragu!

Italiensk ragu

Boeuf Bourguignon

Simremad, når det er bedst.

Boeuf Bourguignon

Mulligatawny

Krydret, indisk og varmende suppe.

Mulligatawny

Coq au vin

Rødvin og kylling i en klassisk fransk ret - coq au vin.

Coq au vin

Hasselback Bearnaise

Flødekartofler med en upgrade!

Hasselback Bearnaise

Spicy Pork Salad

Sprød salat med mør gris!

Spicy Pork Salad

Broken Lasagne

Lynversionen på 30 minutter!

Broken Lasagne

Pumpkin Pie Brownies

Brownie til efterår!

Pumpkin Pie Brownies

Nyretapper Cheesesteak Sandwich

Philly-klassiker med nyretapper aka onglet.

Nyretapper Cheesesteak Sandwich

Falafel Pita: Pitabrød med falafel

Sprødt, lækkert og hjemmebagt!

Falafel Pita: Pitabrød med falafel

Cowboytoast

Nemme toast med oksekød og bløde løg!

Cowboytoast

Hokkaido Fritters

Lækre græskar-frikadeller!

Hokkaido Fritters

Grønkålsfrikadeller

Sprøde, sunde grøntsagsdunser!

Grønkålsfrikadeller

Blommer i portvin

Portvinssyltede blommer!

Blommer i portvin

Grillede ferskner med whisky-is

Smagfuld og enkel dessert!

Grillede ferskner med whisky-is

Sfincione: Siciliansk Pizza

Brødkrumme-pizza!

Sfincione: Siciliansk Pizza

Yoghurtboller

Svampede og bløde!

Yoghurtboller

Blomkålsgratin

Ægte klassiker fra det danske køkken!

Blomkålsgratin
ANNONCE