Mandekogebogen

Afprøv nogle nye lækre retter

Har du også en tendens til at lave de samme retter om og om igen? Og søger du inspiration til at få noget nyt på menukortet, så er der god grund til at læse med herunder. 

Udskift de klassiske råvarer 

Har du også ofte skrevet pasta, kartofler og gulerødder på indkøbslisten? Så kan det være en god idé at udskifte de klassiske råvarer med nogle nye. Dette kunne eventuelt være rawfood, veganske produkter eller noget helt tredje. Klik ind og se her, hvor du kan blive meget klogere. 

Mange kan have en tendens til at forbinde veganske retter med bønner og linser som smagløse. Men dette er langt fra tilfældet. Du kan give en masse god smag til dine retter med de rette råvarer og en masse krydderier. Dette kan eksempelvis være en skøn grøntsagslasagne, vegetarisk ristaffel eller en burger med kikærtebøf. 

Du vil hurtigt opleve at så snart du udskifter nogle af de traditionelle råvarer med nogle nye, så vil der også åbne sig en helt ny verden af spændende måltider, som kan tilberedes. 

Lav en madklub 

Når man ofte kører fast i de samme retter, så er der næsten intet bedre end at blive inviteret over hos ens venner og familie til et lækkert og inspirerende måltid. Derfor kan det være en god idé at lave en madklub med ens nærmeste, hvor man kan skiftes til at lave maden eller lave det i fællesskab. Dette giver en øget motivation for at tilberede nogle nye og spændende retter, som man endnu ikke har prøvet. 

Der er flere og flere, som vælger at leve enten vegansk, sukkerfrit, mælkefrit eller glutenfrit. Du har formentlig allerede prøvet at have en gæst i selskabet, som holder sig fra nogle bestemte råvarer. Derfor kan det også være en god idé at have nogle måltider i ens repertoire som kan tilpasses. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE