Mandekogebogen

Få mere overskud i hverdagen med madplanlægning

Denne artikel indeholder annonceret indhold.
 
Du er kommet hjem efter en lang dag og skal til at finde på aftensmaden. Du beslutter dig endelig for en ret og finder så ud af, at køleskabet lige mangler et par ingredienser. Du må afsted til det nærmeste supermarked, og først når du er tilbage igen, kan selve madlavningen begynde. Kender du den rutine? Så er du ikke alene. Vi er mange, som ofte står i samme, trættende situation.
 
Vi har set på, hvordan du kan få mere overskud i hverdagen ved at planlægge din mad i løbet af ugen. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan madplanlægning giver overskud, og hvordan du nemt kan implementere planlægningen hos dig selv.
 

Hvordan giver madplanlægning mere overskud?

Madplanlægning kan give mere overskud, da du fjerne flere tidskrævende faktorer fra din hverdag. Du behøver ikke længere finde på din middag eller aftensmad efter en lang arbejdsdag. Du behøver dermed heller ikke bruge en masse ekstra tid på at købe de ting, du pludseligt står og mangler.
 
Ved at planlægge de retter du skal have i løbet af ugen, kan du nøjes med at handle én gang, og du vil derved allerede have sparet en del tid og dermed optjent en del overskud de resterende af ugens dage. Hertil vil du med stor sandsynlighed også komme til at spise mere varieret og muligvis også sundere retter, da du nu har overskuddet til det. Ved at planlægge giver du altså dig selv mulighed for mere overskud, og muligvis også en sundere livsstil.
 
Læs videre her, og find ud af, hvordan du nemt og effektivt kan planlægge din mad.
 

Hvordan kan du nemt planlægge din mad?

Det virker simpelt at madplanlægge, men det kan alligevel være svært at komme i gang. Af den grund har vi udvalgt to aspekter, som du kan fokusere på, når du skal madplanlægge.
 
Vi foreslår, at du finder inspiration og opskrifter først og dernæst planlægger, hvordan og hvornår du så skal handle ind til de opskrifter.

Find opskrifter og inspiration, inden du køber ind

Som en del af din planlægning foreslår vi, at du finder inspiration og opskrifter først. Det kan give dig en ide om, hvad du skal lave, og det kan hjælpe dig til at spare tid i sidste ende, da du ikke skal bruge tid på selv at finde på noget efter en krævende dag. Find inspiration til måltider her.
 
Hvis du finder opskrifter først, er du sikker på, at du kan lave en indkøbsliste, som har alle de varer og ingredienser, du skal bruge. Du slipper altså for den ekstra tur i supermarkedet.
 

Planlæg dine indkøb

Når du har fundet dine opskrifter, foreslår vi, at du samler alle de ting og ingredienser, du skal bruge, på én indkøbsliste. På den måde kan du nøjes med at handle én gang om ugen. Det sparer dig for en masse tid i supermarkedet og vil i sidste ende hjælpe dig til at få større overskud.
 
Vil du gerne gå skridtet videre, så kan du med HelloFresh bestille måltidskasser, og derved spare indkøbsturen helt. Faktisk sparer du ikke bare tiden på indkøbsturen, du behøver heller ikke vurdere, hvad og hvor meget du skal købe. Du kan nemlig nemt bestille de sunde retter, du har lyst til, og så sørger HelloFresh for, at du får de varer, du skal bruge leveret lige til døren.
 
Helt simpelt vil vi foreslå, at du sætter dig ned for eksempel søndag eftermiddag. Her finder du så opskrifter til middag og aftensmad til de næste ugedage. Når du har gjort det, så laver du indkøbslisten og tager ud og handler de ting, du skal bruge. Du kan altså skære planlægningen ned til blot én dag. Hvis du vil skærer yderlgiere ned, så kan du med fordel bestille måltidskasser online og altså slippe helt for turen til supermarkedet.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE