Mandekogebogen

Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai

En top 10-liste over Dubais "hemmelige" kulinariske skatte

Har du en drøm om at besøge Dubai? Hvis du har, er du ikke alene. Den luksuriøse mellemøstlige rigmandsby er tæt på at være så populær en destination, at vi næsten kan kalde det, det moderne Mekka. Eller i hvert fald et Mekka for overdådig og luksuriøs livsstil. 

Hvis turen går til Dubai, er du selvfølgelig også nødt til at få stillet sulten. Og her kan Dubais turistråd hjælpe. I anledning af Dubai Food Festival, har de nemlig fået lokalbefolkningen til at bedømme de bedste spisesteder, og der er der kommet denne top-10 liste ud af: 

ANNONCE
Hot Palayok - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Hot Palayok

Hot Palayok

Hos Hot Palayok i Karama afholdes hver uge tema-aftener med fx grillretter eller skaldyr på menuen. Her kan gæster gå ombord i buffeter med filippinske og asiatiske favoritter til yderst rimelige priser. Pga. det lave prisniveau og det venlige personale er stedet især blevet et "andet hjem" for filippinere, der bor i Dubai.

ANNONCE
Grub Shack - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Grub Shack

Grub Shack

På Grub Shack finder man efter sigende Dubais bedste bud på kinesisk street food og traditionelle indiske retter fra Goa. Blandt de mest populære serveringer er piri piri-kongerejerne samt de indiske specialiteter. Især stedets biryani (indisk risret) er populær. Grub Shack har også et udvalg af vegetariske retter, og med livemusik hele aftenen er stedet blevet et hit blandt Dubais lokale.

ANNONCE
Chai and Co - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Chai and Co

Chai and Co

Cafeen Chai and Co i Al Warqa er særligt kendt for deres chai-te med saffron og nybagte fladbrøds-sandwich, der fås med et stort udvalg af fyld. Udover arabiske specialiteter byder menukortet også på indiske, asiatiske og vestlige retter.

Fish hut - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Fish hut

Fish hut

Fiskeelskere må ikke snyde sig selv for et besøg på Fish hut i området Oud Metha. Her findes alt fra stegte sommerfuglerejer i hvidløgssauce til "dagens fangst" samt et bredt udvalg af sprøde salater.

ANNONCE
That Place Café - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai That Place Café

That Place Café

Ved Jumeirah Beach ligger That Place Café, der har specialiseret sig i fusionsretter og serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Menukortet inkluderer alt fra salat og burgere til pasta og curries, og restauranten er især kendt for sine pandekager med bær og pistacie samt sine friskbagte boller, der spiller en rolle i mange af retterne.

ANNONCE
Ayubowan - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Ayubowan

Ayubowan

På Ayubowan ved Jumeirah Lake Towers er det srilankanske køkken i højsædet. Restauranten serverer traditionelle srilankanske specialiteter med bl.a. kokosmælk, karry og varme krydderier i rustikke omgivelser.

Wok N Roll - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Wok N Roll

Wok N Roll

Leder man efter et uprætentiøst spisested, der hverken går på kompromis med kvalitet eller smag, bør man besøge Wok N Roll i Barsha Business Square. Her serveres asiatiske fusionsretter tilpasset gæsternes personlige smag ved hjælp af et "bland selv"-menukort, hvorfra gæsterne vælger en sovs, en kulhydratkilde, en proteinkilde samt tre grøntsager, som kokken herefter forvandler til en smagfuld wok-ret.

ANNONCE
Smat Café & Restaurant - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Smat Café & Restaurant

Smat Café & Restaurant

I Uptown Mirdif ligger Smat Café & Restaurant, der med sin elegante indretning i traditionel arabisk stil er det oplagte sted at prøvesmage Emiraternes traditionelle kogekunst. Foretrækker man velkendte smagsoplevelser, serverer restauranten ud over lokale specialiteter også burgere, sandwiches og pasta.

ANNONCE
Tum Tum Asia - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Tum Tum Asia

Tum Tum Asia

Salt, surt, sødt og krydret - og 100 procent vegetarisk. Det er kendetegnende for Tum Tum Asia, der ligger i Oud Metha og serverer sydøstasiatiske retter i farverige og gæstfrie omgivelser, der henleder tankerne til Asien.

Wooden Cellar - Her er de 10 bedste spisesteder i Dubai Wooden Cellar

Wooden Cellar

På Wooden Cellar i Dubai Sports City serveres græske specialiteter som souvlaki, græsk salat og pastitsada, der er en græsk pastaret. Alle opskrifter er fundet i en græsk bedstemors køkken, og vil man spise på autentisk græsk manér, byder menukortet også på deleretter, der kan deles af alle ved bordet.

Den 22. februar-10. marts løber den årlige madevent, Dubai Food Festival, af stablen for femte gang. 

Læs mere om Dubai Food Festival og de ti udvalgte restauranter her: www.visitdubai.com/en/dff/experience/dubais-top-ten-hidden-gems

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce