Mandekogebogen

Køkkenet kan også være mandens domæne

Kamp om kogepladerne!

I mange år har det været sådan, at det kun er kvinden, der har opholdt sig i køkkenet. Med den moderne tid som vi lever i, i dag, er det dog noget, der har ændret sig drastisk, og derfor er manden nu lige så tit at finde i køkkenet, som det gør sig gældende med kvinden. Og efter at det maskuline aspekt er blevet en del af madlavningen, er der også fere ting, der har ændret sig. Det er for eksempel noget, der kommer til udtryk i den måde, som de moderne køkkener ser ud på samt den mad, som der bliver lavet i dem.

Nu dominerer de naturlige materialer som fx eg

Frem for blot at være de meget hvide og meget blanke overflader, som der før har været mest populære i et køkken, er det med mandens indtog blevet de mere maskuline, de mere rå og de mere naturlige materialer, der er kommet ind i de danske køkkener. For eksempel er det især yellowstone eg fra AUBO, der er blevet populært, idet dette materialer forener det naturlige med det rustikke, og dermed skabes der en meget speciel stemning, der indgyder til masser af hygge og god atmosfære.

Mandemad er lækkert for hele familien

Noget andet, der også afspejler, at manden er kommet ind i køkkenet, er den mad, som der laves. Det er nemlig sådan, at det ikke blot er de smukke salater og sunde alternativer, der kommer på bordet, i dag ses der nemlig også en stigende tendens inden for det, som der kaldes for mandemad. Her er der tale om masser af kød og rustikke retter. De er lette at gå til og hurtige at lave, og fælles for dem alle er, at de er virkelig lækre for hele familien.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Mandekogebogen Mandekogebogen

Følg på:

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt