Mandekogebogen

Påskefrokost - den årlige tradition

Så er det ved at være tid til endnu en påskefrokost, og der skal selvfølgelig en masse god mad til. Men hvilken mad og hvorfra skal man bestille eller skal man selv stå for hele anretningen til ens påskefrokost. 

Der er mange spørgsmål, man skal gøre sig inden den store dag, eller for nogen, flere dage. Flere familier holder ikke blot en påskefrokost, men flere. Derfor kan det være både hårdt og tidskrævende at stå for det helt store opsæt. Derfor har vi nogle idéer til hvordan du kan gøre dagen eller dagene nemmere. Så du kan bruge tid med familie og venner.

Vi kan varmt anbefale at bestille maden til din påskefrokost, og her kan du blandt andet bestille en lækker menu hos Madklubben. Selv Madklubben elsker at kunne hjælpe dig på en dag, hvor familie og venner samles om den gode mad, og at vi i Danmark skyder foråret godt på vej. 

De kan i år sørger for din menu, så du selv slipper for at skulle stå i køkkenet hele dagen og brugt dagen før på at suse byen rundt for at handle ind. Madklubbens menu er lige efter bogen, når det kommer til en traditionel påskefrokost. 

Traditionel menu til din påskefrokost

Madklubbens take på en lækker indbydende menu er ikke blot mættende, men også smagfuld ud over det sædvanlige. De sikrer, at du kan nyde god mad i dejlige rammer. De sørger for maden og du sørger for stemningen og selskabet. 

Deres kokke har sammensat en spændende catering menu, så du kan få den ud, der hvor du afholder din påskefrokost. På deres menu er der de fleste klassikere repræsenteret og du finder derfor alt fra karrysild, tarteletter, fiskefilet luksus pølser og sylt. Alt hvad hjertet begærer. 

Prisen for en sådan dejlig omgang koster blot 275 kr. per person, og så har du mulighed for at tilkøbe ekstra retter og tilbehør - alt efter dit behov. Det er delevenlige retter, som er geniale til det gode påskebord. Din påskefrokost vil emme af liv, forårs følelser og stemning.

Vi har selv prøvet deres menu, og den er udsøgt og skøn. Dine gæster vil ikke gå mætte fra jeres påskefrokost. Selve menuen kan praktisk hentes mellem 13 og 16 april. Du kan både få glæde af maden på Frederiksberg, Herlev, Aarhus, Odense og Esbjerg. Den kan altså afhentes alle disse steder. 

Alt lækkert, traditionelt påske mad samlet et sted, så du slipper for forberedelser. Der er minimal forberedelses tid, så dine gæster og dig bare kan sætte tænderne et et udsøgt måltid med godt selskab. 

I kan allerede i dag hoppe ind og booke den udsøgte catering menu på Madklubbens hjemmeside - rigtig god påske derude. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce