Mandekogebogen

Planlæg på en date, som passer til hende

Dette indhold er sponsoreret.

Måske du snart skal på date og ikke rigtig ved, hvordan den skal planlægges. Det kan være, at det er dig, der skal stå for aktiviteterne. Der er mange muligheder, og derfor kan det være svært at vælge. Det kan jo være, at man vælger noget, som hun slet ikke kan lide. Den situation vil man jo helst ikke stå i. I hvert fald ikke hvis man gerne vil have hende med på endnu en date. Så handler det om at imponere hende, så hun gerne vil afsted med dig endnu en gang. Her finder du nogle forslag til aktiviteter, som du kan planlægge på jeres date. Langt hen ad vejen skal du dog huske på, at det også handler om at kende hende, og tænke på, hvad hun vil kunne synes var sjovt. Derfor kan du bare bruge forslagene som inspiration, hvis du er helt på bar bund.

Lav noget kreativt hos keramik København

Selvom det måske ikke er din hjemmebane, kan det være sjovt at lave noget kreativt. Det kunne for eksempel være keramik København. Faktisk kan piger synes, at det er interessant, hvis du tør vise dig selv i en setting med keramik København, hvor du ikke føler dig helt komfortabel. Derudover er det altid hyggeligt at lave noget kreativt, der er god tid til at snakke og lære hinanden at kende.

Gå en tur

Selvom det lyder kedeligt og lige til, så kan det faktisk være en fin første date. Det kræver ikke meget af nogen af jer. Køb en kop kaffe og så afsted. Det kan altid gøres i nogle lidt finere omgivelser. Det gode ved en gåtur er, at det ikke er så formelt, og på den måde kan man også bekæmpe lidt nervøsitet.

Lav noget aktivt

Ligesom at være kreativ, så kan det også være fedt at lave noget aktivt. Det kan være ved at prøve for eksempel klatring sammen, eller noget andet som måske er første gang for jer begge. På den måde mødes I på lige grundlag, og så kan I skabe en oplevelse sammen, hvilket er en god måde at indlede en relation på.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad du kan planlægge til jeres næste date. Hvis du er bange for at planlægge forkert, skal du huske på en ting, hvis der er kemi og en gensidig interesse, så er det stor set lige meget, hvad I laver sammen. Kemi er altafgørende, men det skaber man også ved at finde de gode sider ved hinanden, og de kan komme frem gennem hyggelige aktiviteter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce