Mandekogebogen

Sådan laver du mad med lækre krydderier

Der er ikke noget bedre, end at dele et godt måltid mad med sine venner eller familie. Der er rigtig mange hemmeligheder til at blive bedre til at lave mad, og her på siden finder du en hel masse opskrifter, du kan eksperimentere med i dit eget køkken. 

Men en af de helt store talenter, når det kommer til at lave mad, er at have styr på sine lækre krydderier. Der er ikke nogen tvivl om, at de rette krydderier kan tage din ret til det næste niveau, og når først du begynder at have styr på de forskellige krydderier, og hvordan du kan bruge dem, så kan du trylle nogle helt fantastiske retter frem i dit køkken. 

Snyd lidt med et færdigt krydderi

De allerbedste kokke har så godt styr på krydderierne og deres sammensætninger, at de blot kan hælde de rette, rene krydderier i en ret, der kommer til at smage helt fantastisk. 

Men hvis du endnu ikke har det talent, så er det en god idé at øve sig på det. Det er en god idé at starte i det små og hælde meget lidt krydderi i ad gangen, og så langsomt bygge det op. Det er vigtigt, at du hele tiden smager på maden, så du får en bedre forståelse for, hvad de forskellige krydderier gør for smagen, og hvordan de spiller sammen med de øvrige råvarer. 

Men hvis du gerne bare vil i gang med lidt lækker madlavning uden at skulle eksperimentere for meget med krydderierne – hvis du eksempelvis skal have gæster, vil du jo bare gerne have, at maden kommer til at smage godt, så kan du altid eksperimentere, når du er alene – så kan du købe nogle færdige krydderiblandinger, der er tænkt til forskellige, velkendte retter, som du kan lave hjemme i dit eget køkken. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Mandekogebogen Mandekogebogen

Følg på:

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt