Mandekogebogen

3 grunde til at udskifte din gamle faldstamme med en rørskjuler

Dette indhold er sponsoreret

Bor du i et etagebyggeri, men er dine gamle rør ved at være utætte eller stopper de let til? Så kan det være det er tid til at skifte din faldstamme. En faldstamme har til formål at lede spildevandet væk i etageejendomme, og de holder typisk mange år. Men på et tidspunkt siger de stop, og er ikke længere gode til at lede spildevandet væk fra din bolig. Hvis dine faldstammer i badeværelse trænger til at blive udskiftet med nye, er det værd at overveje om det ikke også er tid til at få en rørskjuler, hvilket er en stilren og billig løsning til at afskærme faldstammer og vandinstallationer i etageejendomme.

Stilfuld 

Faldstammer i badeværelse i gamle ejendomme står ofte frit fremme, ofte med andre vandrør løbende ved siden af. Det kan se grimt og rodet ud. Men med en rørskjuler bliver der lavet et vådrumsmodul specielt fremstillet til dit badeværelses mål og æstetik. I modulet er faldstamme, cistern og vandrør allerede delvist monteret, så når det installerede på dit badeværelse, er det blot WC’et, der skal monteres på modulet. På den måde får du et rent look, og du kan selv bestemme om modulet skal være hvidt, eller for eksempel flisemures i en farve, der passer til udtrykket på dit badeværelse. 

Hygiejnisk

Ved at have alle vandinstallationer samlet inde i et modul, bliver rengøringen lettere. Du undgår de der irriterende små gulvsektioner bag vandrør og toilet, som der plejer at samle sig en masse støv og skidt i og som du ikke kan nå med gulvskrubben og som kun kan gøres rene ved at man skal ned og skrubbe efter med en klud. Dette undgår du med et modul til faldstammer i badeværelse. Hvis du vælger at få et væghængt toilet, samtidig med at du renoverer dit badeværelse, bliver rengøringen kun endnu lettere, fordi at du let og uden besvær kan rengøre under kummen. 

Praktisk 

Vådrumsmodulet til faldstammer i badeværelse er ikke kun stilfuldt og hygiejnisk, men også super praktisk. Det gør indretning på badeværelset lettere, og så minimerer det også risikoen for uhensigtsmæssige skader på rør, fordi de ligger beskyttet inde i modulet. Hvis noget dog skal repareres, kan man komme ind til rørene gennem en lem. På den måde kan din vicevært nemt komme til, hvis du skal have aflæst målere og foretaget reparationer - på den måde kan du begrænse dyre vvs-regninger. Derudover, så kan omkostninger begrænses endnu mere, da cisterne og WC-kumme er adskilt, så hvis den ene del går i stykker, skal den anden ikke udskiftes. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce