Mandekogebogen

5 geniale tapas-oste du kan købe i ALDI

Kræs til næste osteservering?

Hvis du er typen, der gerne disker op med en lækker ostetallerken, eller mangler et par gode, prisvenlige kvalitetsoste til din tapas-anretning - så er der et slaraffenland af osteinspiration i din lokale ALDI!

Danskernes ostekærlighed er vokset og vokset de seneste år, og folk er gået skridtet videre fra den klassiske hverdagskive på et rugbrød med smør til smagfulde, dybere og mere nuancerede oste, der kan være alt fra skimmeloste til krystal-oste.

Vi har været med til et hyggeligt presse-arrangement med ALDI, hvor vi fik introduceret et stærkt udvalg af deres oste - de har faktisk 86 forskellige oste i sortimentet, så du kan virkelig dykke ned i en verden af smag og konsistens.

- og jeg har herunder givet 5 bud på tapas-oste, du kan fange i din lokale ALDI til næste osteaften: 

ANNONCE
5 tapas-oste i ALDI

Manchego: den spanske fåremælksost

Nærmest et must på en oste-tallerken - den er rund, blød, subtil og smagfuld. Den skræmmer ingen væk og har en meget afbalanceret smag og skøn konsistens.

Solglød

En utrolig alsidig tapas-ost, som kan bruges i forskellige lagringsperioder - den helt milde har et blødt bid og går godt sammen med knas og salat, mens den ekstra-lagrede er parfumeret, karamel-tung og utrolig lækker med krystaller, hårdt bid og masser af smag. 

Rødkit

Hvidskimmel-ost, som har en markant smag uden at komme over - en god mellemost til dig, der gerne vil træde ind i skimmelverdenen. Den har en solid fedme, der spiller op imod bitterheden og så er den perfekt til hvidvin eller mousserende vin!

Le Coq de France

En god brie er vanvittigt undervurderet til oste-tapas - denne franske version er utrolig cremet og med en subtil, dyb smag, der passer godt alene på et stykke knækbrød eller smurt med en kompot, syltede valnødder eller noget surt.

Cremadania

Blåskimmelosten, du rigtig gerne vil have på din ostetallerken - smagfuld, potent, fed og utrolig cremet. Overraskende nem at håndtere trods den 'kradse' smag på grund af den fine balance mellem konsistens og dybde. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE