Bacon Breakfast Muffins
Morgenmad for champions - eller nærmere tømmermændsramte!
Brunch byder ofte på et kæmpe virvar af forskellige elementer i kombinationen mellem morgenmad og frokost - det fungerer sublimt på caféer, men hvordan får man lige konceptet ind i hjemmet uden at ruinere sin pengepung på ingredienser?
Man kombinerer elementerne, sparer tid og laver en fantastisk fusion af de vigtigste elementer - bacon, æg, brød, ost!
Vi præsenterer: Bacon Breakfast Muffins!
OPSKRIFT
(6 stk.)
2 skiver franskbrød
6 skiver bacon
50 g revet mozzarella
6 æg
Fremgangsmåde:
Smør en muffinfad godt ind i olie eller smør, og læg et stykke bacon rundt i kanten af hullerne. Bag dem kort i 5-6 minutter ved 210 grader - de skal ikke være sprøde, men alligevel 'skrumpet' lidt ind. Udstik derefter seks stykker brød og placer dem i midten af hvert baconstykke - det er med til at give lidt struktur, og så får du også suget alt den gode baconjuice op!
Dernæst drys med ost og placér et æg i hver form.
Bag i 10-15 minutter, alt efter ønsket konsistens på blommen. Hold øje med blommen for at være sikker.
Voila! Brunch-genialitet med de vigtigste ingredienser i én!
Har du lidt ekstra bacon på lager? Så tjek disse opskrifter ud: