Mandekogebogen

Bear Extraordinaire: Amerikas dyreste is til 9500 kroner pr. servering

Så elsker man is!

The Baccarat Hotel i New York er nu stedet, hvor man kan finde en famøs dessert ved navn "Bear Extraordinaire".

- den dyreste sundae-dessert i USA til 9500 kroner pr. servering!

Basen i desserten af vaniljeis lavet med importerede vaniljestænger fra Madagaskar.

Isen er drysset med 3 gram sort trøffel-crumble (600 kroner bare i sig selv!) og mikset med mørk Majnari-chokolade fra Madagaskar og Valrhona Gold-kakaospåner.

Derudover er den overtrukket med en hvid chokoladeskal malet i hånden med kakaosmør. 

Desserten piftes op af en hibiscus-champagne-sauce og pyntes med en citrus-marengs, fondant-sommerfugle og englehår-sukker. 

Og selvfølgelig afsluttet med spiselige guld- og sølvblade.

Selve isen i sig selv koster 'kun' 1900 kroner, men serveres med fordel i en Baccarat "Zoo Bear" krystalskål til en pris på 7600 kroner.

Klar på årets dessert?

ANNONCE
Bear Extraordinaire: Amerikas dyreste is til 9500 kroner pr. servering
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt