Mandekogebogen

Bornholm åbner atter dørene for et storslået madmekka til årets Kulinarisk Ø

Denne gang i bæredygtighedens tegn!

Skulle du mod forventning have noget som helst behov for en undskyldning for at besøge den skønne solskinsø Bornholm, så må Kulinarisk Ø være årets trumfkort. 

I år vender Kulinarisk Ø tilbage i kølvandet på årets Sol over Gudhjem - og hvis du lige skal have genopfrisket, hvad det går ud på, så er det i al sin enkelthed en eventyrlig oplevelsesuge på Bornholm, hvor øen fremviser deres ekspertise på den gastronomiske front. 

I år er temaet i bæredygtighedens tegn, hvor man kan fordybe sig i det bornholmske madlandskab, madpolitiske debatter og smagsprøver hele øen rundt.  

Fordelt over 3 dage vil der være events og oplevelser over hele øen, hvor en række af branchens skarpeste fødevareaktører inviterer ind i deres univers og byder velkommen til at blive klogere eller bare nyde lokale smage og bæredygtige råvarer. 

Vi snakker eksempelvis en tastingmenu på Restaurant Kadeau med fokus på vilde råvarer, Cidersmagning, et smugkig på Bornholms mosteri, grøntsagssafari og rundvisning på øens mange bryggerier.

Der er noget for enhver smag - og du kan læse meget mere om det lige her: Kulinarisk Ø 2023.

Programmet vil løbende blive opdateret med nye, spændende events - så sørg for at sætte kryds i kalenderen!

Ses vi?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce