Mandekogebogen

Burger King leverer nu tømmermændsmad i Århus, Aalborg og Odense

Fra imorgen!

Har du også tit tænkt, at det ville være fantastisk, hvis du ikke skulle slæbe dit tømmermændsramte korpus for at hente en whopper?

Well, nu er Burger King gået i samarbejde med JustEat, hvor de nu ekspanderer leveringsmulighederne på burgere til både Århus, Odense og Aalborg.

18 forskellige restauranter vel og mærke - konkurrenten McD har ladet sig isolere i København, så nu får jyderne og fynboerne endelig lidt tømmermændsfrihed.

Fra i morgen d. 21. november gælder leveringen og hent-selv!

"Med Just Eat-samarbejdet mener vi, at vi har fundet en samarbejdspartner, der kan sikre, at de burgersultne danskere får levering af højeste kvalitet,” siger Sofie Navardsen, markedschef hos Burger King Danmark, som kan sprede glæde til folk, som blot kan ligge i fosterstilling og bestille burgers en søndag eller lørdag (eller onsdag, hvis du er frisk!).

ANNONCE
Burger King leverer nu tømmermændsmad i Århus, Aalborg og Odense
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt