Mandekogebogen

DEJ CPH byder på weekendbrunch med Nutella-pizza

Det er hjemmelavet, friskt og lækkert!

Halmtorvet fik for et stykke tid siden et nyt pizza-sted, som blev kendt som DEJ. Her kan man i hyggelige omgivelser nyde alt fra minimalistiske pizzaer til en dessertpizza smurt ind i Nutella. Tidligere på året var vi et smut forbi for at spise de populære pizzaer, men det er ikke det, det skal handle om i denne omgang. Nu har vi nemlig været forbi og prøve deres nye brunchbuffet. 

Læs også: DEJ CPH: Gamle lejligheder forvandlet til hyggelig pizzarestaurant 

Det er ikke den klassiske pizzarestaurant, hvor man bare smutter ind og henter sin nummer 15 med ekstra meget hvidløg. Hele konceptet ved DEJ handler om hyggen og det at nyde et måltid sammen med andre - og nu udvider DEJ altså med brunch lørdag og søndag mellem kl. 9.30-14. 

Brunchen bliver serveret som buffet, og det plejer vi at være en smule skeptiske overfor. For er der noget værre end to timer gammel røræg, eller slatten bacon? Faktisk har vi et ret anstrengt forhold til den almindelige brunch med æg, bacon, pølser og tunsalat. Men, til brunch på DEJ blev vi positivt overrasket - det er nemlig langt fra den almindelige brunchbuffet.

I buffetten kan du bl.a. få quinoasalat, rødkålssalat, forskellige slags oste og kødpålæg. Derudover har de lavet to hjemmelavede humus - en avocadohumus og en med gulerod. Begge virkelig lækre og meget anderledes end, hvad man normalt finder i en buffet-brunch. I buffeten er der selvfølgelig også skyr og frisk frugt. Derudover kan du få en smagsprøve på DEJs pizzaer, og det betyder selvfølgelig også den omtalte Nutella-pizza. Den er det hele værd. 

Indlogeret i gamle lejligheder har ejeren, Sami Kurjieh, bag DEJ valgt at bevare den hjemlige lejlighedshygge i form af dekorative omgivelser og ufatteligt mange planter. Det gør det til en ret hjemlig oplevelse at være der. 

Se menuen her, og få en af byens bedste buffet-brunch på Halmtorvet hos DEJ. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt