Mandekogebogen

Denne fælde fanger alle bananfluerne i køkkenet

Slut med svirrende bananfluer i køkkenet!

Er du også ved at være træt af små, svirrende bananfluer i køkkenet, som drøner hen til de mindste madrester eller frugtskåle?
Så er du ikke alene.
Fluerne er ganske harmløse, men svære at komme af med igen i sæsonen.
Men det kan denne fælde altså hjælpe dig med uden problemer - og så er det en bananflue-fælde, du selv kan lave af ting, du har derhjemme.
 
Sådan laver du en bananflue-fælde
 
Det eneste du skal gøre for at lave en fælde til at indfange bananfluer, er ved at finde et glas eller skål, som du hælder en slant eddike eller øl i.
Der skal ikke så meget til - omkring en lille deciliter. Det kan også være lidt juice, eller noget, der normalt tiltrækker bananfluer hjemme hos dig. 
 
Så længe der er en 'sø' og en overflade, hvori bananfluerne kan drukne - så virker fælden efter hensigten .
Når væsken er hældt i beholderen, skal du lukke det til med husholdningsfilm, så det lukker helt tæt. Prik nu en masse små huller i overfladen af husholdningsfilm.
 
Og det er alt!
 
Stil den blot på køkkenbordet eller steder, hvor du hyppigt ser bananfluer.
Fluerne vil blive tiltrukket af duften, snige sig ned gennem hullerne, men være ude af stand til at komme ud af folien - de vil falde i væsken og drukne.
Du kan lave flere fælder rundt i huset, hvis problemet opstår andre steder end i køkkenet - og så skal du bare huske at tømme den en gang om dagen.
Eventuelt friske væsken op efter et par dage.
 
Så skulle din invasion af bananfluer gerne være ovre og din frugtskål kan igen stå i fred uden små, irriterende fluer på vagt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce