Mandekogebogen

Er du på jagt efter et lækker luksus dynebetræk?

Elsker du at forkæle dig selv med velvære, så har du et hav af muligheder og det gælder ikke kun behandlinger, spa og god mad og vin, men det gælder også kvalitet, når vi taler om dit interiør og dine valg i hjemmet - som er omkring dig i dagligdagen og hele tiden.

Du kan med mange gode overvejelse forkæle dig selv med ting og sager i dagligdagen, men husker du at indtænke komfort frem for æstetik også? Vi elsker at hjælpe vores læsere med at finde frem til nogle lækre produkter, som kan forkæle dem i hverdagen. I denne korte artikel vil vi komme ind på hvorfor luksus dynebetræk er en ekstra forkælelse værd.

Sov sødt og drøm godt - et lækkert udvalg

Med det helt rigtig sengetøj og dynebetræk kan du ikke blot sove dejligt og mildt om natten, men du har også noget pænt at kigge på i løbet af dagen. Sågar, så du ikke behøver at købe sengetæppe for at dække dit luksus dynebetræk til. Hvem vil ikke gerne vise sin velværd frem.

Vi mener, at det er godt givet ud at lægge en ekstra skilling for et godt solidt luksus dynebetræk, som du kan bruge mange år frem og få glæde af nat såvel som dag. Nogle af de lækre brands, som vi vil fremhæve når vi omtaler luksus versionerne er disse følgende:

Rex Sengetøj: De producerer det lækerste uldsengetøj, som ikke bare er klassisk og lækkert nordisk design, men det er også godt hvis du til eksempel har allergi eller anden sart hud. Derudover formår de, trods materialet uld, at skabe ultra blødt luksus dynebetræk, som du kommer til at drømme om at lægge dig i hele dagen.

CPH living: De laver sengetøj i 100% bomuld, som derfor er åndbart men fortsat falder flot og lettere tungt på din dyne og i din seng. Derudover er det af høj kvaltitet, og deres materialer til dette er derfor OEKO-tex certificeret. 

Kay Bojesen: Vil vil hurtigt fremhæve Kay Bojesen, som hovedsageligt er kendt for sine træfigurer, men som laver de lækreste sengesæt til børn - blandt andet. Det som vi vil kalde luksus dynebetræk til børn. Det bliver lavet i 100% økologisk bomuld, og de har stort fokus på bæredygtighed i deres produktion. Derudover fås de i en masse forskellige søde mønstre, så dit barn kan vælge præcis det udseende de lyster.

Tips til den gode vask

Husk at passe godt på dit luksus dynebetræk, nu hvor du har brugt lidt ekstra penge på dit sengetøj. Du skal blandt andet have øje for ikke at kogevaske det, da det ødelægger dit betræk på sigt.

Hvis materialet er bomuld må det godt, og kan det tåle, at få en vask på 60 grader eller derover. Hvis det modsat er et materiale som silke, så anbefaler de fleste steder at vaske det på omkring de 40 grader. Men følg altid de anvisninger, som står i vaskemærket på produktet - producenten selv ved ofte altid bedst.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE