Mandekogebogen

Få nye spændende madoplevelser i det nye år

Hvis du er et rigtigt madøre, så kan du roligt gøre det til en ambition af få en på mad-opleveren i det nye år, for der er virkelig masser af ny og spændende mad at opleve i byen. 

Følg madguiden her og få overblik over, hvor du skal forkæle dig selv henne fremover: 

Klassikerne 

Er du til en klassisk pizza eller burger, så kan du med garanti stadig blive overrasket af nye varianter. Prøv for eksempel en lækker sesam pizza med mulighed for take away Vesterbro hos Ych! 

Hvis du alligevel befinder dig på Vestebro, kan du også tage et smut hen på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade, og få dig et lækkert, autentisk mexicansk måltid - bonus: de serverer Mikkeller-øl.

Er du mere i humør til en burger, så sving forbi Poulette på Møllegade på Nørrebro eller Broens Gadekøkken ved Nyhavn og prøv deres varmt anbefalede kyllingeburger. 

Tag øst på

Er du mere til det asiatiske køkken, er der også masser af gode muligheder. På Valby Langgade kan du få en stor portion Butter Chicken med masser af smag hos den indiske restaurant Punjab. 

Hvis du er mere til det thailandske køkken, kan du prøve en Pad Thai eller en lækker kokossuppe hos Ban Gaw i Kødbyen, Vesterbro. 

Hvis du har lyst til at spise kinesisk kan du prøve en stir Stir Fried ret eller dumplings hos Kødbyens Magasasa Dim Sum and Cocktails, og få nogle lækre drinks oveni. 

Madoplevelser på budget

Selvom restaurantbesøg er både hyggelige og lækre, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du spiser i byen lidt for ofte. For ikke at bruge hele budgettet på at spise ude, kan du prøve at give dig selv et "klippekort" på to gange om måneden, hvor du kan tage ud og spise. 

Ellers er der mange andre måder at spare penge på, så du kan have mere til overs til restaurantbesøg. Forsøg for eksempel at skære ned på dine faste udgifter og skift el udbyder for at kunne spare på regningen. Så er der flere penge til alt det sjove.

Ude godt, hjemme bedst 

Vil du gerne have god gammeldags dansk mad, som bedstemor lavede det, er der også nogle gode restauranter i København. Prøv Frk. Barners Kælder på Vesterbro, hvor du kan du Wienerschnitzel med brun sovs eller smørsovs med brasede kartofler og ærter til. 

Du kan også prøve Fridas på Gl. Kongevej, som serverer traditionelle danske retter såsom mørbradgryde med kartofler, engelsk bøf og stegt flæsk med persillesovs hver onsdag. 

Er du mere i humør til en sprød og fedtet flæskestegssandwich, så smut forbi Isted Grill på Vesterbro eller Flyvergrillen på Amager. Bon appétit!  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce