Mandekogebogen

Få råd til køkkengrejet med et kviklån

Dette indhold er sponsoreret

At låne penge er altid den dyreste mulighed, hvis du sammenligner med at spare op, men der findes andre ting, du kan gøre i stedet for, hvis du ikke har pengene til rådighed på kontoen. Og overvejer du at låne penge til eksempelvis køb af nyt køkkenudstyr eller sågar et helt nyt køkken, bør du selvfølgelig kende til dine muligheder, da du har mange flere, end du måske går og tror. 

Sammenlign kviklån hos LendMe

LendMe er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån og gør det muligt for dig at sammenligne kviklån, også kaldet usikrede lån, fra forskellige udbydere. Du indtaster dine ønskede lånebeløb og løbetid og få vist de bedste tilbud på kviklån med lave renter fra udbydere, som er specialiserede i udlån og derfor har en meget konkurrencedygtig rente, der starter på 3.49%.

LendMe har desuden en række andre fordele, såsom en gratis ansøgningsservice, hvor du ikke skal betale noget for at ansøge om et kviklån. Du kan altså ansøge gratis hos LendMe og få svar på din ansøgning med det samme. Derudover vil du ikke stifte nogen form for binding, hvis du vælger at bruge LendMe til at finde det bedste kviklån til dig.

Kend dit lån

Et kviklån er et forbrugslån, hvor du ansøger hos en bank på samme måde, som alle andre låneformer. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og du behøver ikke at forklare, hvad pengene skal bruges til. Kviklån er ofte lån mellem 10.000 - 50.000, der betales af over en periode på mellem 1-5 år. Det er IKKE lån, hvor du låner 80 kroner til en pizza og betaler det af i morgen. Det betyder også, at når du låner via LendMe, kan du få en pålydende rente helt ned til 3.49% og sammenligne tilbud fra 17 banker, inden du låner. 

Selve processen fra ansøgning til lån er hurtig, fordi LendMe samarbejder direkte med bankerne, men det betyder ikke, at det er dyrt for dig. 

Skab et overblik over dine lånemuligheder

Når du skal tage et lån, kan det være en fordel at sammenligne de forskellige tilbud på markedet. På den måde kan du finde det lån, der passer bedst til dine behov og din økonomi. Du bør dog altid være opmærksom på, at der er nogle faktorer, der kan have indflydelse på prisen på et lån. Dette inkluderer bl.a. størrelsen på lånet, hvor lang tid du har til at betale det tilbage og din egen økonomiske situation. Du bør derfor altid undersøge alle de faktorer, der kan have indflydelse på prisen for et lån, før du beslutter dig for hvilket lån du vil optage.

Dette kan du undersøge på lendme.dk, hvor du kan få det overblik, du måske mangler, da sammenligningstjenesten samarbejder med adskillige banker, der hurtigt henter tilbud, som måske kunne være noget for dig. For prisen på lån kan variere og forskellen på lån er faktisk 5.5 gange så stor, hvorfor det kan betale sig at lave sin research. 

Lån penge på lendme.dk ved at sende én ansøgning afsted og få tilbud fra 17 forskellige banker. Derefter vælger du det tilbud, som passer bedste til dine behov. Det er helt gratis og uforpligtende at sammenligne tilbud og en vigtig del af processen, hvis du ønsker at låne penge til nyt køkkengrej eller lignende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce